Cytrynka122
Fanka BB :)
@Forget-me-not... Ja stosowalam 2x1 przez 4 dni od dnia transferu.Dziewczyny stosujące relanium po transferze mozecie mi napisac ile razy dziennie stosowalyscie, w jakiej dawce i do ktorego dpt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Forget-me-not... Ja stosowalam 2x1 przez 4 dni od dnia transferu.Dziewczyny stosujące relanium po transferze mozecie mi napisac ile razy dziennie stosowalyscie, w jakiej dawce i do ktorego dpt?
Dzięki kochana[emoji4]2 x dziennie od dnia ET przez 4 dni dawka 5mg
Ja bralam 5mg raz dziennie.Dziewczyny stosujące relanium po transferze mozecie mi napisac ile razy dziennie stosowalyscie, w jakiej dawce i do ktorego dpt?
Racja, racjaAdus ,
spojrz na to troche od innej strony... tak jak piszesz bierzesz Clexane, w ciazy jestes, twoja macica to coraz wieksza ilosc naczyn krwionosnych do odzywia dziecka potrzebnych. Clexane rozrzedza krew , starczy ze strzeli ci naczynko i leci, a krew brazowa czy bezowa , to krew stara juz utleniona , ktora gdzies tam zalegala, moze byc po transferze drobne zadrapanie. Spokojnie, powtorzysz bete i zobaczysz co i jak.
Godzine przed transferem 1, potem wieczorem w dniu transferu tez 1 i na 2dpt 2x1.Dziewczyny stosujące relanium po transferze mozecie mi napisac ile razy dziennie stosowalyscie, w jakiej dawce i do ktorego dpt?
Spokój,spacer i dobre ciachoDziewczyny, myslalam,ze bede twarda.. ale dupa. Dzis 5dpt i juz mnie schiza lapie. Bola mnie troche piersi(wczoraj i przed wczoraj bardziej niz dzis) i ciągle ziewam. Zaczyna mnie cmić jajnik(chyba, sama nie wiem).. nic poza tym. Polykam 3x1 nospe, i magnez 2x400 moze dlatego.. jak ja wytrzymam do 11dpt? Mialyscie jakies objawy?
Ten czas oczekiwania się dłuży może jakoś serial spróbuj i akurat się wkrecisz. Pamiętam że moim zabiegiem czasu po transferze było czytanie i szukanie objawów wertowalam Internet tam.i spowrotem teraz wiem że było to trochę głupie bo każda przechodzi inaczejDziewczyny, myslalam,ze bede twarda.. ale dupa. Dzis 5dpt i juz mnie schiza lapie. Bola mnie troche piersi(wczoraj i przed wczoraj bardziej niz dzis) i ciągle ziewam. Zaczyna mnie cmić jajnik(chyba, sama nie wiem).. nic poza tym. Polykam 3x1 nospe, i magnez 2x400 moze dlatego.. jak ja wytrzymam do 11dpt? Mialyscie jakies objawy?