Ruda08
Fanka BB :)
Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymyJa 5cio dniowyczuje sie inaczej niz przy poprzednich dwoch nieudanych transferach, ale to przeciez nic nie znaczy... A Ty z tego co pamiętam 3 dniowy? Jak sie czujesz?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymyJa 5cio dniowyczuje sie inaczej niz przy poprzednich dwoch nieudanych transferach, ale to przeciez nic nie znaczy... A Ty z tego co pamiętam 3 dniowy? Jak sie czujesz?
![]()
DziękiInsulinowa prawidłowa
Mi nie kazali robić żadnej morfologii a robilam subpopulacje w APC zaraz po wizycie u Pasnika.Może jest to zawarte w badaniu? Kurde Ci lekarze to nic nie mówią. A miałaś z tego samego dnia co subpopulacje? Robiłam w poniedziałek już mam wyniki i wszystko mam w normie ale nie wiem jak lekarze to interpretują.
Oby wszystko się dobrze skończyło. Ja niestety tez z tych czarnowidzących. Probuje z tym walczyć, bo chyba przyciągam myślami to zło, które nastepuje jedno po drugim;/ Mojs koleznak mi powtarza "mysli mają moc". Postaraj sie dobrze myslec ;*Dzieki za odpowiedz. Troche mnie uspokoilas. Juz tak mam ze zamartwiam sie na zapas, zeby jak najwiecej przewidziec. Ja niestety mam bole i to nawet w nocy. Poprzednim razem przy biochemii tez tak mialam ale przy becie 14![]()
Hodowali Twój zarodek do 6tej doby? Pytam gdyż została mi też morula która zamrazana była w 5tej dobie i do transferu sugerują hodowlę o jeden dzień dłużej aby stała się blastka..Mam 6 dniową blastkę 4BA, mam nadzieję, że waleczną)
Hodowali .. ale mam betę 3,3 ..Hodowali Twój zarodek do 6tej doby? Pytam gdyż została mi też morula która zamrazana była w 5tej dobie i do transferu sugerują hodowlę o jeden dzień dłużej aby stała się blastka..
Dziewczyny a co oznacza że czujecie się inaczej ? Czyli jak ?Ja też czuje się całkiem inaczej, No ale zobaczymy![]()