No właśnie u Kosacza mam 17.09 [emoji6] potem 23.09 nfz, ale chyba przełożę na tydzień później, bo po co tak często [emoji16]A do Kosacza kiedy idziesz?
17 to tuż, tuż ja 16 mam zebranie w szkole.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie u Kosacza mam 17.09 [emoji6] potem 23.09 nfz, ale chyba przełożę na tydzień później, bo po co tak często [emoji16]A do Kosacza kiedy idziesz?
17 to tuż, tuż ja 16 mam zebranie w szkole.
Staram się tak myślećWkoncu się uda, głowa do góry.
Ja tak lazilam [emoji23] cały pierwszy trymestr co dwa tyg. Raz tu raz tu [emoji23]No właśnie u Kosacza mam 17.09 [emoji6] potem 23.09 nfz, ale chyba przełożę na tydzień później, bo po co tak często [emoji16]
Dziewczyny pomóżcie coś z wyprawką dla kwietniowego/majowego maluszka..
Wiem że wszystko teraz będzie dobrze (czuję to) kupować zamierzam po trochu co miesiąc i potrzebuje rady.. Nie wiem jak ubrać takiego malucha pod koniec kwietnia [emoji85] pogoda jest teraz taka że nie wiem czy potrzebuje np kurteczki czy kombinezonu czy wystarczy ciepły koc...
Doświadczone dziewczyny poproszę o ubrankowo wyprawkowe rady dla maluszka! Ile czego, ile jakiego rozmiaru no i jak przełom kwietnia i maja to co ja właściwie powinnam mieć.. Może to wyda się głupie ale nie chce żeby się okazało że moje dziecko czegoś nie ma chociaż mam jeszcze tyle czasu [emoji2368]
Powiem Ci że mam pustkę w głowie a mam syna 7 lat z kwietnia.Dziewczyny pomóżcie coś z wyprawką dla kwietniowego/majowego maluszka..
Wiem że wszystko teraz będzie dobrze (czuję to) kupować zamierzam po trochu co miesiąc i potrzebuje rady.. Nie wiem jak ubrać takiego malucha pod koniec kwietnia [emoji85] pogoda jest teraz taka że nie wiem czy potrzebuje np kurteczki czy kombinezonu czy wystarczy ciepły koc...
Doświadczone dziewczyny poproszę o ubrankowo wyprawkowe rady dla maluszka! Ile czego, ile jakiego rozmiaru no i jak przełom kwietnia i maja to co ja właściwie powinnam mieć.. Może to wyda się głupie ale nie chce żeby się okazało że moje dziecko czegoś nie ma chociaż mam jeszcze tyle czasu [emoji2368]
Zaczynam kupować po 2 usg czyli od 1 października i tak też chyba powiem w pracy i rodzicomZaczynasz już kupować? Cudownie [emoji3059] może mnie też natchnie [emoji4] tylko ja póki co wolałabym kupić parę jakiś gadżetów, a ubranka jak poznam płeć. Więc dziewczyny dorzućcie jeszcze co kupić poza ciuszkami [emoji16]
Oo i co wymyśliłaś z tymi łóżeczkami? [emoji6]Zaczynam kupować po 2 usg czyli od 1 października i tak też chyba powiem w pracy i rodzicommam już kilka rzeczy znalezionych i znalazłam rozwiązanie z lozeczkiem w sypialni na górze i w salonie na dole [emoji16]