reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A ja nie mogę znaleźć żadnej położnej na NFZ to jest jakaś porażka. [emoji35][emoji35][emoji35] Z synem miałam z osiedla i nie byłam zadowolona. Teraz chciałam inna i nic nie mogę znaleźć

reklama
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/

Dziewczyny mam wyniki, wszystko super tylko jak zinterpretować toksoplazmozę i różyczkę? Norm żadnych nie ma obok podanych [emoji848]
IMG_20190910_170745.jpeg

Ja miałam przy swoich coś takiego :) Zobacz załącznik 1020801
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami.
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/
Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiej

A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :)
Screenshot_20190910-184621.jpeg
Screenshot_20190910-184611.jpeg

A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :) Zobacz załącznik 1020805Zobacz załącznik 1020806

Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami. Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiej

Cieszę się, ze wszystko w porządku, oby tak dalej [emoji8]

Do góry