Charlotte21
Fanka BB :)
U mnie w listopadzie 3 rocznica ślubu A jesteśmy , że sobą 12 lat3 rocznica ślubu, a jesteśmy że sobą 11 lat![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w listopadzie 3 rocznica ślubu A jesteśmy , że sobą 12 lat3 rocznica ślubu, a jesteśmy że sobą 11 lat![]()
U mnie w listopadzie 3 rocznica ślubu A jesteśmy , że sobą 12 latniemal identycznie ! Wszystkiego dobrego;*
U mnie w listopadzie 3 rocznica ślubu A jesteśmy , że sobą 12 latniemal identycznie ! Wszystkiego dobrego;*
@Charlotte21 @Oczekujaca123 My też podobnie ponad 2 lata po slubie, a razem 11 latDziękuję i wzajemnie
A ile masz lat?ja 27, a mąż 30 więc my z takiej nastoletniej miłości [emoji14]
W maju skończylam 29Dziękuję i wzajemnie![]()
A ile masz lat?ja 27, a mąż 30 więc my z takiej nastoletniej miłości [emoji14]
Wyśle Cię do prof Sachy jeśli jeszcze nie byłaśDziewczyny udało mi się dzisiaj umówić do pana doktora Przybycienia do Tarnowa już na 5 października ciekawe co on mi powie na temat szczepionek
Byłam właśnie u prof. Sachy i zalecił szczepionki i dlatego chciałam iść do dr Przybycina bo poznać jeszcze opinie jednego specjalistyWyśle Cię do prof Sachy jeśli jeszcze nie byłaś![]()
@Marthi wystawienie języka, machsnie jedna ręka, i często zapatrzenie w jeden punkt.. ja do niej mówię A.ona nic.. dopiero za chwilę się uśmiechnie albo i nie...
@Porzeczka1234 urologa znam tylko Garlowskiego z urovity jeśli o to chodzi, ale ogólnie.polecalam tą przychodnie prywatnie i NFZ bo to jedna z najlepszych jeśli chodzi o urologie.
My tak samo w październiku 3 rocznica ślubu a razem 10 latja mam 28 mąż 31
Co do objawów Amelki - Wiki ma dokładnie tak jak piszesz! Macha ręką, wystawiony język, patrzy gdzieś w punkt nie reagując na mój głos ani nic... Przy piersi tak samo potrafi odwrócić głowę i patrzy gdzieś w ścianę. Ja ją wołam a ona nic....