reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Matko dziewczyny co ja mialam dziś za koszmarną nockę... Okazało się, że mam uczulenie na chipsy, które zjadłam wczoraj wieczorem, zwykłe ketchupowe [emoji50] cała spuchłam, pół nocy się drapałam i szukałam co moge wziąć, ostatecznie skończyło się na tym, że wzięłam cetyryzynę, mam nadzieję, że ta jedna tabletka nie zaszkodzi maluszkowi [emoji849]

A co do wyników badań to jak ja ostatnio byłam odebrać swoje to Pani przekazała mi, że wyniki i tak są już u lekarza, ale mi i tak wydrukowała [emoji6] może tak po prostu jest, że kto zleca ten dostaje też.

reklama
Tak powinni dzwonić jeśli wyniki są złe. Nie powinni czekać z tymi informacjami do wizyty.
Pokaż na jakie pazurki się zdecydowałas?

Dziewczyny co robić, mam wiecznie WKU... RWA no wszystko mnie wkur.... wia a w szczególności m. Ja już nie mam pojęcia. No tak mnie denerwuje że mam ochote pizgnac drzwiami i iść w Ch.

Dziewczyny co robić, mam wiecznie WKU... RWA no wszystko mnie wkur.... wia a w szczególności m. Ja już nie mam pojęcia. No tak mnie denerwuje że mam ochote pizgnac drzwiami i iść w Ch.
Jeju Marta jak znajdziesz sposób daj znać! Ja ost mam takiego non stop WKU...... A że szok (a nawet w ciąży nie jestem jeszcze vo też mnie wkur... a) . Mój m to potęguje bo chyba uznał że jak mam urlop to po to żeby on mógł odpocząć po pracy i nie robi nic, a jeszcze mi dziś pow że pewnie jestem nerwowa bo wracam do pracy. Wszystko mi tak ciśnienie podnosi nawet takie szczegóły, drobne pierdy jakieś. Czuję że w końcu wybuchne. Uhhh. Mam wrażenie że wszystko idzie na opak. Chyba zacznę melise pić.... Litrami....hektolitrami [emoji1787]

Matko dziewczyny co ja mialam dziś za koszmarną nockę... Okazało się, że mam uczulenie na chipsy, które zjadłam wczoraj wieczorem, zwykłe ketchupowe [emoji50] cała spuchłam, pół nocy się drapałam i szukałam co moge wziąć, ostatecznie skończyło się na tym, że wzięłam cetyryzynę, mam nadzieję, że ta jedna tabletka nie zaszkodzi maluszkowi [emoji849]

A co do wyników badań to jak ja ostatnio byłam odebrać swoje to Pani przekazała mi, że wyniki i tak są już u lekarza, ale mi i tak wydrukowała [emoji6] może tak po prostu jest, że kto zleca ten dostaje też.
Oooo masakra to ostro. A już jest dobrze? Jak się czujesz?? W szoku jestem

Jednak na te.

Ja jestem taka wkurwiona że bez kija do mnie nie podchodzić. Aż cała kipie ze złości.
IMG_20190919_110951_732.jpeg

Biedna [emoji20] juz przeszło? Jest lepiej?

W końcu minie Ci ten wkurw na pewno! [emoji39] wyluzuj, totalna olewka-najlepiej pomaga!

reklama
Do góry