reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No pewnie tak, niestety już nie sprawdzę, bo paczka w śmieciach [emoji848] no nic, muszę uważać i zaopatrzyć się w wapno, to raczej nie zaszkodzi... O matko tam tyle się teraz dzieje, że ja też już nie ogarniam [emoji16] jest nowy wątek - zamkniety [emoji6] napisz do moderatora to Cię tam dołączy [emoji6] dodatkowo dziewczyny zrobiły sobie wątek z przepisami, czekam aż mnie to zmotywuje do gotowania, ale póki co dziś na pewno obiad z jednej patelni [emoji23]

Ale to czemu jest ten nowy zamknięty wątek? [emoji3]

reklama
Z jednej str cieszę się że jednak @ przyszła a tym miesiącu na spokojnie robię badania plus obiedalam sobie ze jak się nie. Uda w tym miesiącu to zacznę ćwiczyć bo kiedyś miałam. Takie super miesnie a teraz to wszytko znikło a bałam się że jak się uda i zacznę ćwiczyć to stracę maluszka

Cześć. Widze sporo nowych ników sie pojawiło. Ciesze sie że dużo brzuszków. Oby tak dalej. Powodzenia dziewczynki. Postaram sie co jakiś czas wpadać do was i pisać co u mnie, może cud sie zdarzy♡♡
Trzymam kciuki za każdą z was! [emoji110] :)
Miło że się odzywasz [emoji3] 3mam mocno kciuki za Ciebie [emoji3590]

@MartaSx @paola425 a wiecie że mam tak samo? Jak mój m w pracy to mam czysto, wszystko na czas i mogę usiąść spokojnie a on mi tak wszystko dezorganizuje [emoji849] poza tym że pracy dokłada
To witam w klubie [emoji23] u mnie jak rano odzie do pracy to ja syna do szkoły wracam i o 9 mam wszystko posprzatane. A znim to masakra jakaś.

Piore dzisiaj ciuszki dla małej 4 pralki a jutro prasowanko.

Ostatnia edycja:
@MartaSx @paola425 a wiecie że mam tak samo? Jak mój m w pracy to mam czysto, wszystko na czas i mogę usiąść spokojnie a on mi tak wszystko dezorganizuje [emoji849] poza tym że pracy dokłada
Kurczę, to może każdy taki jest tylko my wymyślamy i niezadowolone chodzimy [emoji16]
To witam w klubie [emoji23] u mnie jak rano odzie do pracy to ja syna do szkoły wracam i o 9 mam wszystko posprzatane. A znim to masakra jakaś.

Piore dzisiaj ciuszki dla małej 4 pralki a jutro prasowanko.
Zaczęły się przygotowania [emoji3059] ale cudownie!

Kurczę, to może każdy taki jest tylko my wymyślamy i niezadowolone chodzimy [emoji16]Zaczęły się przygotowania [emoji3059] ale cudownie!
O tak i już mnie m musiał znów wkur [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jutro zaczne 25tc a on się że mną kłóci że jestem w 5.5 miesiąca a to 6 bo przeciez jest od 23 do 27 tc Boże....

A ja nie mam złudzeń. @ się zbliża czuje to [emoji26] nawet nie patrząc w kalendarz czuje że to już niedługo.

Zobacz załącznik 1025736
Tak jak widać na załączonym zdjęciu.. maluch ma 3,15 cm według usg 10+0 [emoji6] wszystko ładnie pięknie [emoji7]
Ogromnie się cieszę [emoji3590]wiedziałam że wszystko będzie dobrze :)
@paola425 @nikolka1203 co tam na kwietniówkach się dzieje? [emoji3] weszłam chyba po dwóch tygodniach i widzę, że jakiś wątek nowy powstaje czy coś? Nie jestem w stanie tego nadrobić a wy chyba bardziej w temacie jesteście [emoji3]
Jest nowy wątek zamknięty, musisz napisać do administratora o dodanie. Chociaż dla mnie nie ma sensu zamykać wątku bo tak to każdy mógłby dołączyć a kwestia intymności o której dziewczyny mówią mnie dziwi. Ja jeżeli nie chce żeby coś było w internecie to tego nie dodaje, no ale nie ja ustalam zasady więc się dostosowalam.
Bardzo bardzo się cieszę że wszystko u was super, chciałabym już też mieć tą wizytę z głowy bo muszę wyjść w trakcie pracy i będę sama a zawsze jeżdżę z Grześkiem. Nie widzi mi się to.

reklama
Do góry