reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2020

Witajcie,czy wśród majówek jest ktoś,kto ma dużą wadę wzroku? Mam -5 dioptrii i zastanawiam się ,czy CC to konieczność w moim przypadku??

Ja mam wadę -5,5 i dwa naturalne porody za sobą , teraz też liczę na naturalny . Przed każdym porodem chodzę do okulisty , bada dno oka , sprawdza czy siatkówka się nie odkleja i jeśli wszystko jest ok to nie ma przeciwwskazań . Koniecznie trzeba zbadać się przed porodem bo np. moja kolezanka która chciała rodzic naturalnie miała odklejająca się siatkówkę i jeszcze w ciąży na cito miała laserowy zabieg tak więc badanie konieczne

reklama
Ja wczoraj miałam starcie z ginekologiem, bo mam tsh 2.28 (norma, ale nie wiem ile mi urośnie w ciazy) i mowie, ze zapobiegawczo chce recepte "na lek. Nie dał. Wysłał do endo jesli ja chce brać leki. Nie pozostaje mi nic innego jak zapisać się do endo i tam kontrolować tsh co 6 tygodni. Zaznaczam, ja nie choruje. Po prostu w ciazy z synem brałam leki, bo bałam się, lekarka mnie nastraszyla.

najlepiej jak tak odsyłają od lekarza do lekarza..I chodź sobie i szukaj terminów

Ona wie. Lubię ją i chciałam by wiedziala. Szwagierce nie powiedziałam, bo mamy trudne relacje

A to coś mi się pochrzaniło.
Z Rodziną czasami najlepiej na zdjęciu.
Trzeba się mocno zdystansowac choć sama wiem jakie to jest trudne.
Ja staram się nie reagować na "zaczepki".
I dla tych, którzy są mi nieprzychylni ignor Total level hard.
Bo denerwować się to mscic się na swoim zdrowiu za głupotę innych.
Wdech i wydech.
Najlepiej dystans ...

Tez się martwiłam i pytałam kilka dni temu o mdłości i wykrakałam. Od niedzieli się zaczęło. Dziś niedawno pierwszy raz wymiotowałam

Heh ale to w sumie dobrze bo bez objawów byś się zamartwiała niepotrzebnie :D

Ja mam wadę -5,5 i dwa naturalne porody za sobą , teraz też liczę na naturalny . Przed każdym porodem chodzę do okulisty , bada dno oka , sprawdza czy siatkówka się nie odkleja i jeśli wszystko jest ok to nie ma przeciwwskazań . Koniecznie trzeba zbadać się przed porodem bo np. moja kolezanka która chciała rodzic naturalnie miała odklejająca się siatkówkę i jeszcze w ciąży na cito miała laserowy zabieg tak więc badanie konieczne

Wow. Dobrze wiedzieć że można w razie czego robić w stanie błogosławionym.

Już mocno zestresowana. Z badałam TSH bo dostałam zwiększony lek dawka 88. I z wyniku 2,2 skoczyło na 3,2!!!!!! Dzwoniłam do lekarza mam dzisiaj podejść i z większymi dawkę ale już jestem bardzo zdenerwowana

A to coś mi się pochrzaniło.
Z Rodziną czasami najlepiej na zdjęciu.
Trzeba się mocno zdystansowac choć sama wiem jakie to jest trudne.
Ja staram się nie reagować na "zaczepki".
I dla tych, którzy są mi nieprzychylni ignor Total level hard.
Bo denerwować się to mscic się na swoim zdrowiu za głupotę innych.
Wdech i wydech.
Najlepiej dystans ...
Moja teściowa to by wszystkich na siłę godzila. Jakie to denerwujace

reklama
Do góry