reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]
Cieszę się że wszystko w porządku. Gratuluję synka.[emoji3526]

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]
Jeny, post mi się nie dodał [emoji35] a pisałam zaraz po wyjściu z gabinetu... To jeszcze raz.

Wszystko jest super, serduszko 160 uderzeń, reszta pomiarów tez bardzo dobrze, ryzyko tych chorób pierwsze 1:2500, a pozostałe 2 wyszły 1:10000 [emoji4] no i generalnie to nawet nie musiałam pytać, a doktor sam z siebie wypatrzył, że będzie chłopak [emoji170] ewidentnie coś tam wystawało [emoji16]
E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już?
No właśnie ja też nie wiem. Trochę się martwię bo ja nawet się tak przed okresem nie czuje a co dopiero w 11dc. Ale do gin dam radę pójść dopiero w listopadzie. Teraz mam dużo terminów.
A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już? A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?
Tak mam. Ale wczoraj byłam u niego i było wszystko ok. Nie chcę żeby sobie pomyślał że jestem uzależniona od lekarzy [emoji23]
Albo w taki sposób mnie przeziębienie łapie.

Dziewczyny istna że mnie ChPd jak nic. Wystawiam pościel Oliwiera z przedszkola na sprzedaż a w tle mój stanik no zaje... Viście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji48][emoji48][emoji48]E no to ekstra [emoji7][emoji7][emoji7] ja za dwa tyg mam wizytę dopiero. Macie imię już? A jakbyś się przeszła do rodzinnego albo gdzieś. Wiem że tam u Ciebie inaczej ale chyba lekarz pierwszego kontaktu jakiś jest co?

Ja zrobiłam coś znacznie głupszego , szwagierka ciagle kasę od nas pożycza wiec jej powiedziałam ze nie mamy bo leczenie nas dużo kosztuje itd a pozatym jeszcze wypłaty nie było.. a tego dnia wysłałam jej Zrzut z banku przelewu zamiast potwierdzenie przelewu i tam była kwota dostępna po przelewie.. a tam cała kasa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak się robi coś na szybko . Teraz już nie będę mogła jej odmówić [emoji23]

Ja zrobiłam coś znacznie głupszego , szwagierka ciagle kasę od nas pożycza wiec jej powiedziałam ze nie mamy bo leczenie nas dużo kosztuje itd a pozatym jeszcze wypłaty nie było.. a tego dnia wysłałam jej Zrzut z banku przelewu zamiast potwierdzenie przelewu i tam była kwota dostępna po przelewie.. a tam cała kasa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak się robi coś na szybko . Teraz już nie będę mogła jej odmówić [emoji23]
Ha ha no to nieźle. A swoją drogą musisz być asertywna. Jeśli Cię to wkurza to jie porzyczaj i tyle.

A swoją drogą apropo wystawiania rzeczy ma sprzedaż [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
b9c0840e68aee9c3c5d99755819da88d.jpeg

reklama
Do góry