Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Można paracetamol.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Ja tez mialam takie bóle glowy ze wymiotowalam z bólu. Ale u mnie cisnienie bylo za wysokie.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiemi przeszlo
Właśnie mierzyłam ciśnienie i miałam 93/60 to raczej niskie, ale ja zawsze byłam z tych niskociśnieniowców. Staram się pic dużo wody w ciągu dnia ale niestety nie działa.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiemi przeszlo
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.