Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Można paracetamol.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Ja tez mialam takie bóle glowy ze wymiotowalam z bólu. Ale u mnie cisnienie bylo za wysokie.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiemi przeszlo
Właśnie mierzyłam ciśnienie i miałam 93/60 to raczej niskie, ale ja zawsze byłam z tych niskociśnieniowców. Staram się pic dużo wody w ciągu dnia ale niestety nie działa.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiemi przeszlo
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.