Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koleżanka nie donosila niestety ;( w 12tyg poronila. Zaszła szybkoWitam
Czy ktoras z Was ma zdiagnozowana taka macice? Jak to jest ze staraniami, czy dlugo one trwaly? Oraz jak wyglada kwestia donoszenia ciazy szczesliwie do rozwiazania. Liczę na odpowiedzi![]()
Ale to chyba tez zalezy jaka dokladnie jest ta dwuroznosc, czy to nie ma nic wspolnego z tym?Koleżanka nie donosila niestety ;( w 12tyg poronila. Zaszła szybko
Nie znam się. Lekarz stwierdził macica dwurozna na pierwszej wizycie w ciąży. Powiedział jej że to rzadkość że udaje się od razu zajść w ciążę i może mieć problem żeby donosic. Po poronieniu ktoś jej powiedział w szpitalu za można zrobić zabieg /operacje.Ale to chyba tez zalezy jaka dokladnie jest ta dwuroznosc, czy to nie ma nic wspolnego z tym?
Ja mam...3 ciaza...bedzie 3 cc...bez problemu zachodzilamWitam
Czy ktoras z Was ma zdiagnozowana taka macice? Jak to jest ze staraniami, czy dlugo one trwaly? Oraz jak wyglada kwestia donoszenia ciazy szczesliwie do rozwiazania. Liczę na odpowiedzi![]()
I bez zadnych komplikacji? Dzieci zdrowe i nic im nie jest?Ja mam...3 ciaza...bedzie 3 cc...bez problemu zachodzilam
Zdrowe..syn 18 lat po terminie 10 dni..corka 13 lat..no i teraz boboI bez zadnych komplikacji? Dzieci zdrowe i nic im nie jest?
Ja dokladnie jaka to jest wada to nie wiem. Lekarz mi tak stwierdzil po badaniu ale bede niedługo to dokladnie sie dowiemJa jestem posiadaczka macicy dwuroznej, w której była jeszvze przegroda... 2 ciąże poroniłam prawdopodobnie przez wadę, zarodek lokował się na błonie i nie miał szansy na przetrwanie. Miałam ja usuwana podczas histeroskopii operacyjnej, pół roku po zaszłam w ciąże i 4 miesiące temu urodziłam synka![]()