reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pojechałam na ta bete bo mam dosyć tego czekania [emoji23] . Nie nastawiam się na pozytywny wynik . Choć te bóle okresowe tak szybko to zwiastowały ciąże . Niewiem jak przeżyje do tej prawie 16. Mam nadzieje ze nie dłużej

Haha jednak pojechałaś :p No to trzymam kciuki, zeby wynik pokazał juz ciążę :D

reklama
Ja powinnam dostać @ za 4 dni i z jednej strony chce, zeby juz przyszła, bo wszystko mnie boli i chce miec juz za soba prześwietlenie płuc, a z drugiej nie chce, zeby przychodziła, bo boje sie tego prześwietlenia płuc[emoji23]

Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana.
Witam się też wstałam 6.30 bo jest dzień nauczyciela szkoły maja wolne i mam dzisiaj dziecko koleżanki. Kolegę z klasy Olisia.

Miłego dnia dziewczyny.

Co do kolejek to niestety są w Polsce kolejki do specjalistów. W tym czasie można umrzec już. Ja naszczesicie mam książeczkę honorowego dawcy krwi więc ustawowo muszą mnie przyjąć do każdego specjalisty w ciągu 3 dni.
Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.

Witam się i ja. Nie spie od 5.40 a zasnęłam koło 1.00 w nocy. Na szczęście czuje się wyspana. Niestety z tym się zgodzę. Moja mama choruje na serce a holter ma dopiero w przyszłym roku na czerwiec a rejestrowala się w czerwcu tego roku. Dla mnie to jest nie pojęte. A niestety nie stać ja aby założyła holter prywatnie na 48h. Tak na wszelki wypadek jak byłam w Pl w sierpniu to kupiłam jej ciśnieniomierz z wykrywaniem serca (jeśli będzie coś nie tak zaraz jej się pokaże). Tylko szczerze mówiąc nie wiem na ile można takim urządzeniom wierzyć.

Moj tata na holter czeka miesiąc...
A co do aparatów to pokazują dobrze.

reklama
Do góry