reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no

reklama
Powiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no
A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdolą :D
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.;)

A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdolą :D
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.;)

Widzę ze babka w labo podobna franca do mojej z soboty [emoji23][emoji23][emoji23] malpica jedna

No super sprawa m oddaje krew już z 10 lat ja 6. Ale czasami muszę się wyklocac i ustawę pokazać.
To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...

A mogę wiedzieć w jakim landzie byłaś? Bo ja jestem na Thüringi
Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]

Dziewczyny, zdałam teorię! [emoji173] dziękuję za kciuki! [emoji173] 29.10 praktyka ;)
Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdę :D

Jupiii gratki [emoji7][emoji7][emoji7]

Byalam w aptece i nic nie mogę brać [emoji23]
Gin odpisał ze heviran a on chyba na receptę jest
Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez recepty

Gratulacje ! Cieszę się że mamy nowego kierowcę ♡Mi gin dzisiaj powiedział że w ciąży można leczyć heviranem. Wiadomo że lepiej nie ale można. Ale on jest dziwny [emoji23] jak będę w ciąży chyba zmienie gina.

A więc ja po wizycie już po owu. Pękło co miało pęknąć i ogólnie jestem dobrej myśli. Owu z prawego jajnika czyli ból świadczył o tym. Powiedzial ze widac to po tym plynie ? Nie wiem jak to sie dokladnue nszywa. Pokrylo się to również z testami które robiłam. Zadnych torbieli nie mam na każdej wizycie o to pytam [emoji23]

No i zbieram się do pracy [emoji25]
No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok :D teraz na dwie kreseczki czekamy :)

To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...

Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]

Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdę :D

Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez recepty

No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok :D teraz na dwie kreseczki czekamy :)
Nie znam okolicy niestety.

reklama
Do góry