reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Mam wpisane ze beta 16.10..ale ja jestem zawsze mądrzejsza . On mówił ze mam nie robić testów ani bety wcześniej . Ale skoro inseminacje miałam 2.10 i jeśli następnego dnia doszło do zapłodnienia to już raczej powinno być zagnieżdżenie .

Gdzies czytałam albo na naszym wątku albo na ogólnym staraniowym, ze do zagnieżdżenia spokojnie moze dojść po 14 dniach i to nawet często sie spotyka, wiec myśle, ze tego 16.10 jeszcze raz marsz na betę, a my dalej zaciskami kciuki.

A w odpowiedzi do następnego Twojego posta - nie będziecie juz podchodzić do inseminacji? Od razu in vitro?

Gdzies czytałam albo na naszym wątku albo na ogólnym staraniowym, ze do zagnieżdżenia spokojnie moze dojść po 14 dniach i to nawet często sie spotyka, wiec myśle, ze tego 16.10 jeszcze raz marsz na betę, a my dalej zaciskami kciuki.

A w odpowiedzi do następnego Twojego posta - nie będziecie juz podchodzić do inseminacji? Od razu in vitro?

Jeśli w tym roku a to są 3 cykle trafi na owu z lewej strony to może podejdziemy .

Niewiem co jest nie tak. Znam swoje ciało , nie miałam stymulacji żebym czuła się inaczej niż dotychczas . A tu od 17 dnia bóle miesiączkowe , od wczoraj bóle piersi . Poczekam do środy i może zrobię raz jeszcze bete ale jakoś mi się nie pali już . Może zrobię test .

Jeśli w tym roku a to są 3 cykle trafi na owu z lewej strony to może podejdziemy .

Niewiem co jest nie tak. Znam swoje ciało , nie miałam stymulacji żebym czuła się inaczej niż dotychczas . A tu od 17 dnia bóle miesiączkowe , od wczoraj bóle piersi . Poczekam do środy i może zrobię raz jeszcze bete ale jakoś mi się nie pali już . Może zrobię test .

A kiedy ogólnie masz termin @?

reklama
Do góry