kogo wysypało na twarzy? Ja od ucha do ucha po brodzie. Po lini kości żuchwowej jestem wysypana
ja na czole, raz bardziej raz mniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
kogo wysypało na twarzy? Ja od ucha do ucha po brodzie. Po lini kości żuchwowej jestem wysypana
Ja mam bardzo szorstka..W Sumie na czole .
Nigdy nie miałam problemów w cerą.
W ogóle zauważyłam, że swędzi mnie brzuch[emoji2955]
Smarujcie koniecznie, jak swędzi, to znaczy że skórą się rozciąga. Ja to w pierwszej ciąży olałam i mam milon rozstępów na samym dole brzucha (w sumie ich nie widzę ale wiem że tam są)Też mnie chwilami swędzi. Smaruje oliwka. Ruchy masażu zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Taki masaż też na wzdęcia zaparcia i gazy pomaga. Chociaż zaraz po może pognać do toalety lub kilka "bączków" pójść.
Pięknie u Ciebie [emoji3590]Witam Was w ten piękny, słoneczny dzień.
Ja dzisiaj robiłam na śniadanie pastę z avocado[emoji173] Obiad mam wczorajszy.
Na jutro nie mam pomysłu co zrobić..
Co do słuchania serduszka, mi ginekolog pokazałam na monitorze, ublagalam go aby na chwilę włączył i tak też uczynil.
Jeśli chodzi o plotki w pracy to olac totalnie!
U mnie dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień.
P.S Witam nowa koleżankę [emoji4]Zobacz załącznik 1034046
Widzę w tym samym wieku jesteśmy![]()
Mnie tak wysypało ze szok. W zeszłym tygodniu było ok a teraz to poprostu co patrZe w lustro to jakiś nowy nabytekkogo wysypało na twarzy? Ja od ucha do ucha po brodzie. Po lini kości żuchwowej jestem wysypana
Dziewczyny, chcialam się pochwalić, że powiedziałam szefowej przed chwilą. Zareagowała bardzo ładnie. I jestem szczęsliwa![]()