reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Przerabialam różne rzeczy,leki też, ale najlepiej pomaga danie sobie w dupe, biegam ,sprzatam, jeżdżę na rowerze, kopie działkę. Zawsze znajduję zajęcie. Nie wiem co to nuda =) Ale ja taki typ człowieka ten rok też był bardzo ciężki ale uswiadomil mi że niczego nie da się zaplanować. Życie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie znieść.
Dlatego ja staram sie doceniać kazdy dzien. Owszem, czasami jestem zbyt zblazowana i naburmuszona i muszę sobie o tym przypominać, ale staram sie cieszyć wlasnie z tego co mam. Jest to ciężkie, jeśli ma się nerwicę czy jakies inne g*wno (cały czas jadę na tabletkach na uspokojenie i tabletkach nasennych), ale staram się, bo wiem, ze mam o niebo lepiej od innych.

reklama
Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat na bardziej radosny, zeby @Olineekg nie była zawalona samymi smutnymi rzeczami.

Moja młodsza corka od kilku miesiecy ciagle pyta o swoje urodziny, ktore ma 21 listopada. Stwierdziłam, ze urządzimy jej imprezę w sali zabaw. I teraz mam prośbę (oczywiscie solenizantka bedzie miała decydujący głos), pomożecie z wyborem tortu? Ten piętrowy oczywiscie w razie czego bedzie "bez dołu" tzn samo pietro.
IMG_5255.jpg

IMG_5256.jpg
IMG_5257.jpg
IMG_5258.jpg
IMG_5259.jpg

Przerabialam różne rzeczy,leki też, ale najlepiej pomaga danie sobie w dupe, biegam ,sprzatam, jeżdżę na rowerze, kopie działkę. Zawsze znajduję zajęcie. Nie wiem co to nuda =) Ale ja taki typ człowieka ten rok też był bardzo ciężki ale uswiadomil mi że niczego nie da się zaplanować. Życie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie znieść.

Mi bardzo duzo dają studia, pod warunkiem, ze od nich nie mam jeszcze gorszej depresji[emoji23]

Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat na bardziej radosny, zeby @Olineekg nie była zawalona samymi smutnymi rzeczami.

Moja młodsza corka od kilku miesiecy ciagle pyta o swoje urodziny, ktore ma 21 listopada. Stwierdziłam, ze urządzimy jej imprezę w sali zabaw. I teraz mam prośbę (oczywiscie solenizantka bedzie miała decydujący głos), pomożecie z wyborem tortu? Ten piętrowy oczywiscie w razie czego bedzie "bez dołu" tzn samo pietro.
Zobacz załącznik 1035584
Zobacz załącznik 1035585Zobacz załącznik 1035586Zobacz załącznik 1035587Zobacz załącznik 1035588
Jakie cudne [emoji7] nie umiem się zdecydować i doradzić, wzięłabym wszystkie [emoji16]

Zobacz załącznik 1035584
Zobacz załącznik 1035585Zobacz załącznik 1035586Zobacz załącznik 1035587Zobacz załącznik 1035588
O mój Boże! Jakie piękne [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Nie wiem jak dasz radę się zdecydować z córką [emoji23]

A ja się tak cieszyłam że mnie cycki nie bolą bo wiecie.. to zawsze odstępstwo od normy. A tu nagle od dziś postanowiły dac o sobie znać. No nie [emoji26]

O mój Boże! Jakie piękne [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Nie wiem jak dasz radę się zdecydować z córką [emoji23]

A ja się tak cieszyłam że mnie cycki nie bolą bo wiecie.. to zawsze odstępstwo od normy. A tu nagle od dziś postanowiły dac o sobie znać. No nie [emoji26]
W zeszłym roku miała taki (jakosc zdjęcia powala, no ale screen robiony kalkulatorem[emoji85]).

A co do cycków, to skoro zaczęły bolec pozniej to jest jednak jakies odstępstwo od normy :D a nie powinno byc teraz jakos zagnieżdżenie? Moze to taka reakcja wlasnie?

IMG_5265.jpg

Zobacz załącznik 1035584

Kurka ale smaka narobilas tymi tortami , ciężki wybór

reklama
Do góry