reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nic się nie stanie bierzesz dupaston to też progesteron więc jego poziom Ci nie spadnie . To tylko kwestia gdzieś ten progesteron podajesz jedni są zwolennikami tylko luteiny inni dupaston
To też prawda, teraz sobie przypominam, że czasami miałam tak, że dawali mi w szpitalu na siłę Lutkę, ja dostawałam uczulenia, więc odrzucali ją a dokładali więcej Dupka

reklama
Dzień dobry
Jestem na etapie radzenia sobie ze stratą oczywiście rozważam pomoc psychologa ktorego poleciłyście ale też staram się to przepracować ...dużo łez myśli itd no i Wy waleczne cudowne kobiety służące pomocą ❤❤❤❤
Znalazłam ciekawą książkę którą chciałam polecić mogę też pożyczyć jeśli ktoś blisko..."Przerwane oczekiwanie" Giorgia Cozza ale dzisiaj znalazłam piękny wiersz napisany przez dziewczynę z małej wioski która kiedyś podarowała mi swój tomik wierszy dziś zaczełam go przeglądać i trafiłam na ten wiersz który chciałam Wam wysłać bo jesteście wielkie i cudowne
Wiersz na zdjęciu (wiem że są ważniejsze tematy ale....)

Załączniki

• 20191026_101652.jpg
    20191026_101652.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 87
@szkala dziękuję ;)

@czarna_mala spytam moja gin o przepisanie mi tej formy. ;) nie miałam pojęcia , że można być na nią uczulona ! Jak się to u Ciebie objawia?
Myślałam że może teraz jak się trochę macicy rozciąga to luteina mi bardziej podraznilam nadzerke i stąd te krwawienia i bóle brzucha.? Miała też spore zaparcia;/ i wszystko aż pekalo u mnie.

@Porzeczka1234 dziękuję Co że to napisałaś. Martwiłam się ciągle o to! Bo brzuch mnie przestał boleć i jestem mniej "nadeta". Eh. Jak boli zle, jak nie boli to też źle. ;)

Dzień dobry
Jestem na etapie radzenia sobie ze stratą oczywiście rozważam pomoc psychologa ktorego poleciłyście ale też staram się to przepracować ...dużo łez myśli itd no i Wy waleczne cudowne kobiety służące pomocą ❤❤❤❤
Znalazłam ciekawą książkę którą chciałam polecić mogę też pożyczyć jeśli ktoś blisko..."Przerwane oczekiwanie" Giorgia Cozza ale dzisiaj znalazłam piękny wiersz napisany przez dziewczynę z małej wioski która kiedyś podarowała mi swój tomik wierszy dziś zaczełam go przeglądać i trafiłam na ten wiersz który chciałam Wam wysłać bo jesteście wielkie i cudowne
Jezeli masz taka sile aby przepracować to sama to trzymam kciuki;* przykro mi z twojej straty. Każda z nas doskonale to rozumie. ;( I przeżyła. Ja jak pisałam wcześniej byłam u Pana Pawła. Polecił mi książkę: "o chłopcu, który odwrócił się na pięcie ". Niestety nie przeczytałam ale podobno świetna pozycja dla osób borylajacych się że strata. ;* wiem też że ciężko przeżyć stratę jak w koło różne kobiety zachodzą w ciaze. Dama to przeżyłam. Stracił dwie ciaze w trakcie trzymając ma rękach 3 dzieci kuzynem, które rodziły się miesiąc po miesiącu. I patrząc na zdjęcia zdrowych urodzonych bobasow na fcb przez koleżanki że studiów. ;/ ciężki czas, ale do przejścia. ;* trzeba to po prostu przeżyć. ;* całuje kochana:*

Dzień dobry
Ja dzisiaj płaczę. Nie mam dzisiaj obowiązków (czytaj pracy, bo dom jest w stanie koszmarnym, przydałoby się potrenować i chociaż umyć włosy), a mój Z dzisiaj jet w pracy. A ja ryczę. Próbowałam to opisać, ale jak piszę ryczę jeszcze mocniej. Chyba najtrudniejsza jest dla mnie bezsilność i czekanie.

@czarna_mala spytam moja gin o przepisanie mi tej formy. ;) nie miałam pojęcia , że można być na nią uczulona ! Jak się to u Ciebie objawia?
Myślałam że może teraz jak się trochę macicy rozciąga to luteina mi bardziej podraznilam nadzerke i stąd te krwawienia i bóle brzucha.? Miała też spore zaparcia;/ i wszystko aż pekalo u mnie.
Ja mam świąd na dole nie do zniesienia i mega upławy po Lutce [emoji21] z tego co wiem, to często zdarzają się takie objawy. Na mnie najlepiej działał Prolutex (prg w zastrzykach), ale on trochę drogi [emoji17] jednak jak będę musiała, to kupię i będę robić zastrzyki [emoji6] obecnie biorę Duphaston, Progesterone Bessins i zapobiegawczo Luteinę pod język. Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Siknęłam dziś na test, ale kreska jakoś nie bardzo ciemnieje [emoji1745] no nic, nie mam na to wpływu przecież [emoji58]

Ja dzisiaj płaczę. Nie mam dzisiaj obowiązków (czytaj pracy, bo dom jest w stanie koszmarnym, przydałoby się potrenować i chociaż umyć włosy), a mój Z dzisiaj jet w pracy. A ja ryczę. Próbowałam to opisać, ale jak piszę ryczę jeszcze mocniej. Chyba najtrudniejsza jest dla mnie bezsilność i czekanie.
Płacz jest leczacy! :) dni smutku i płaczu w moim mniemaniu są bardzo potrzebne. Dajemy sobie przyzwolenie na trochę słabości i trochę ujścia emocji;*

Ja mam świąd na dole nie do zniesienia i mega upławy po Lutce [emoji21] z tego co wiem, to często zdarzają się takie objawy. Na mnie najlepiej działał Prolutex (prg w zastrzykach), ale on trochę drogi [emoji17] jednak jak będę musiała, to kupię i będę robić zastrzyki [emoji6] obecnie biorę Duphaston, Progesterone Bessins i zapobiegawczo Luteinę pod język. Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Siknęłam dziś na test, ale kreska jakoś nie bardzo ciemnieje [emoji1745] no nic, nie mam na to wpływu przecież [emoji58]
Też mam zwiększoną wydzieline i szczypanie ! Może to też wina luteiny ! Progesteron besins brałam kiedyś ale źle się po nim czułam. Na razie zwiększony Duphaston A potem zapytam o Luteine pod język.

Trzymam kciuki aby się udało;* który to dc?

@Charlotte21 wydaje mi się, że to bardzo możliwe że masz od Lutki. Ja mam jakieś dziwne skutki uboczne Prografu, ok. pół godziny po wzięciu mam uczucie pieczenia/palenia dłoni [emoji2955] na początku myślałam, że wymieszałam leki i stąd ta reakcja, więc zaczęłam brać wszystko w odstępach czasowych, a to dziwne pieczenie dłoni po zażyciu Prografu nadal mam [emoji848] no trudno, byle było dobrze, to wytrzymam wszystko [emoji6]

Wg appki dziś 4t6d i u mnie na etapie 5-6tc zawsze kończyły się ciąże, dlatego cierpliwie czekam [emoji17]

reklama
@szkala u mnie płacz też działa oczyszczająco na razie nawet nie wychodzę z domu w godzinach kiedy mogę spotkać kogoś kto być może zapytaj jak się czuję.....ech psychika to bardzo trudna rzecz pomaga mi myśl, refleksja wsparcie partnera i przyjaciółki.....synek który jest...przytulam mocno

Do góry