reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej Wikunia, ja miałam plamienia na początku szczęśliwej ciąży. Okazało się że mam niewielkiego krwiaka który szybko się wchłonął . Trzymam kciuki!

Czytam Was dziewczyny z sentymentu. Widzę że znów dużo dziewczyn dołączyło do naszego grona aniolkowych mam. W zeszlym roku jesień była bardzo łaskawa dla nas i dużo dziewczyn zaszło i donosiło ciążę. Liczę na to że tej jesieni będzie tak samo. Ściskamy was mocno z 4-miesieczną ManiąZobacz załącznik 1043821
Plastusia!!!!! Jaka śliczna Mania, jakie wy śliczne obie [emoji7] jesteś moją motywacją, Twoja smutna historia ze szczęśliwym zakończeniem daje mi siłę do walki. Bije od Ciebie szczęście [emoji4] buziaki dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

@strawbelka a co u Ciebie? Podczytujesz forum?

reklama
Luna powiem Ci ze miałam kiedy 2 razy wlewy do maciczne z Acofilu i zablokowało mi owulacje czekam jeszcze na wizytę u Przybycienia może przepisze mi Prograf i mysle o braniu leków od owulacji
Tak najlepiej wczesnie zaczac brac.Z tego co tak czytam a czytam juz dzis caly dzien😄to wiele dziewczyn mialo tak ze na tym samym zestawie probowaly tylko zwiekszaly dawki i wkoncu sie udalo.

Plastusia!!!!! Jaka śliczna Mania, jakie wy śliczne obie [emoji7] jesteś moją motywacją, Twoja smutna historia ze szczęśliwym zakończeniem daje mi siłę do walki. Bije od Ciebie szczęście [emoji4] buziaki dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

@strawbelka a co u Ciebie? Podczytujesz forum?
Czytalam ze tez zmagasz sie z ciazami b.mozesz napisac jak wyszly ci kiry?

Czytalam ze tez zmagasz sie z ciazami b.mozesz napisac jak wyszly ci kiry?
To moje Kiry [emoji6] Accofil dwa razy nie dał rady [emoji58]
received_2195263650543952.jpg

A na jakim etapie koncza sie twoje ciaze.U mnie beta wzrasta max do 30 i do tyg prxychodzi okresJa mam kir aa i wiecej ich brak .Jaki teraz masz zedtaw lekow.
Ostatnie ciążę nie dochodzą do 200, wcześniejsze kończyły się na etapie przed 1000. Startuję zawsze od niskich bet (w jednym dniu spóźnienia @ moja beta wynosi w granicach 2-8 jednostek). Ostatni mój zestaw to: Encorton, Estrofem, Lenzetto, Progesterone Bessins, Duphaston, Luteina, Prograf, Accofil, Metformax, Fraxiparine i suple oraz witaminy :)

Ostatnie ciążę nie dochodzą do 200, wcześniejsze kończyły się na etapie przed 1000. Startuję zawsze od niskich bet (w jednym dniu spóźnienia @ moja beta wynosi w granicach 2-8 jednostek). Ostatni mój zestaw to: Encorton, Estrofem, Lenzetto, Progesterone Bessins, Duphaston, Luteina, Prograf, Accofil, Metformax, Fraxiparine i suple oraz witaminy :)
Sporo tego.Ja pronowslam na encortonie clexanie acardzie150 duphastonie i luteinie.W srode ide do DrSachy napisze ci co on na to.A robilas kariotyp ?

reklama
Do góry