Kffiatek
Fanka BB :)
U mnie kalendarz chiński już w pierwszej ciąży się pomylił więc olewamA sprawdziłam jeszcze do tyłu czyli mnie, mojego brata, mojego faceta i wszędzie się płeć sprawdziła haha niesamowite![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie kalendarz chiński już w pierwszej ciąży się pomylił więc olewamA sprawdziłam jeszcze do tyłu czyli mnie, mojego brata, mojego faceta i wszędzie się płeć sprawdziła haha niesamowite![]()
Ojej ja mam na imię Monika i od zawsze nienawidzę tego imienia :/
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?
Tez nie mam przeciwciał Toxo i męża WłochaCo do podrobów, surowego mięsa, serów niepasteryzowanych itd to ginekolog mnie uczulał ostatnio, że skoro nie przechodziłam toxo mam nie jeść i przemęczyć się te 9 miesięcy. I tak zrobięPotem nie darowałabym sobie gdyby coś się stało z mojej winy.
Może tak jak dziewczyny wyżej pisały, że data zapłodnienia była na pograniczu miesięcy? Z tego co czytałam teraz na szybko w necie to skuteczności jest 80-90%U mnie kalendarz chiński już w pierwszej ciąży się pomylił więc olewam![]()
Ja super wyglądałam w ciąży z córką, każdy mówił „kwitniesz”U mnie wyszła dziewczynka, ale każdy typuje chłopca bo ponoć ślicznie wyglądam [emoji4]
Haha .. mój mąż nie jest rodowitym WłochemTez nie mam przeciwciał Toxo i męża Włocha![]()
A tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi![]()
Ja super wyglądałam w ciąży z córką, każdy mówił „kwitniesz” [emoji2] I do dzisiaj się zastanawiam jak to możliwe, że nie odebrała mi urody bo jest prześliczna ! [emoji7] Tym chyba nie ma też się co się sugerować [emoji2370]
Haha .. mój mąż nie jest rodowitym Włochem[emoji28] - chociaż temperament, wygląd I zamiłowanie do kuchni ma typowo włoskie [emoji4]
Wiecie co dzisiaj jadłam na obiad? ... grilla [emoji3] Taka naszła mnie ochota, że jechaliśmy do rodziców rozpalać i mój biedak stał godzinę na zimnie i robił [emoji28]
Może tak jak dziewczyny wyżej pisały, że data zapłodnienia była na pograniczu miesięcy? Z tego co czytałam teraz na szybko w necie to skuteczności jest 80-90%Nigdy nie wierzyłam a takie rzeczy ale może coś w tym jest? Haha się okaże w maju przy porodzie
![]()
Teraz jak urodze też będę miała 33Ja 22 ,teraz 33![]()