Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent
Ja zgrzeszyłam, zjadłam 3 kawałki pizzy.. A miałam być fitBosz! jestem taka głodna jakbym cały dzień nie jadła! a zjadłam duży kubek maslanki o 21. Ochotę ma na wszystko począwszy od schabowe go, przez klopsiki z Ikei, pierogi z mięsem na makreli w sosie pomidorowym konczac
Cześć Paula, gratulacje![]()
masz zdjęcie z Jezior Krka?
O tak mi mów, tak mi mówJuż już, proszę się nie stresować to w ciąży nie wskazane!![]()
Ja jestem z bliźniaczek... Mama mojego niemeza też jest z bliźniaczekJa żadne![]()
W piątek jedziemy z córką do szpitala pod Warszawą na operację, będziemy pewnie z tydzień, więc po powrocie. Byłam już w zeszły piątek, bo plamiłam i pojawiały się skrzepy. Lekarz dał mi duphaston, ale kazał się nie nastawiać. Zlecił też zrobienie bety, która urosła w normie, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Zrobił też wtedy usg, ale nie było nic widać, co mnie w sumie nie dziwi.Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?
Sa trzy grupy ale karoliny grupy nie widze
Cxekam nA bankowe potwierdzenie ciazy 19/11
Jutro mam miec komplet badan zrobione przez lab (bede znala przyrost po 48h bety). Znajac zycie ze 3 dni mnie przytrzymaja...Ile musisz tam byc ? Do jutra?