• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

a jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy

reklama
Suri gratki wiesci z wizyty :)

Co do witamin tez to slyszalam ze poteguja. Ja w ciazy ostatniej bralam osobno kwas foliowy, wit d, magnez, b6 i b12. Jednak mdlosci mimo to mialam i to praktycznie calutka ciaze. Tym razem lykam tylko kwas foliowy.

a jeszcze gin mi dziś pwoiedział że przyjmowanie witamin dla kobiet w ciązy moze potęgować mdłości, wiec jeśli potwornie męczą to mozna odstawić i brac sam kwas foliowy dla kobbiet w ciązy
Coś w tym jest, bo jak mam rano połknąć te witaminy to aż mnie w gardle ściska. Jakbym miała jakiś podświadomy odruch obronny ;)
Mam w domu sam kwas foliowy więc gdyby było krytycznie to najwyżej na chwilę odpuszcze suplementy.

Hej, ja od 4 mam pobudkę. Córa zaczęła gorączkować. No masakra jakaś. Od września non stop chorujemy. Już wczoraj było super, wieczorem zero kaszlu. Nie mam pojęcia skąd ta temperatura.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry