reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Chodzę prywatnie , na prenatalne też pójdę prywatnie te które ukończyły 35 rok życia jak się nie mylę mają refundowane badanie na NFZ, ja całkiem podobnie bo 23 lata i nawet do głowy by nie przyszło, że coś takiego jest .
Tak dokładnie, na NFZ tylko po 35r.ż. matki. Jak robiłam w pierwszej ciąży to płaciłam 250zl za pierwsze i 300 za drugie jak dobrze pamiętam. Wizyta 160zl i do tego badania... No nie tanio być w ciąży 😜

reklama
Tak dokładnie, na NFZ tylko po 35r.ż. matki. Jak robiłam w pierwszej ciąży to płaciłam 250zl za pierwsze i 300 za drugie jak dobrze pamiętam. Wizyta 160zl i do tego badania... No nie tanio być w ciąży 😜
Muszę się podpytać swojego lekarza teraz na wizycie. Skończonych 35 lat nie mam, dopiero w lipcu przed porodem więc na NFZ się nie załapie. Najbliższe duże miasto to Wrocław i pewnie tam będę musiała jechac

A który tydzień u Ciebie wychodzi? Ja się tak zmartwiłam, że tylko 3mm ale lekarz uspokoił, poczytałam i teraz czekam, mam nadzieje ze na następnych wizytach będzie serduszko już bo znowu niepotrzebnie stresy będą tylko :/
U mnie to pokręcone bo mam 35 dniowe cykle.
no właśnie ta jest ok! z mleka pasteryzowanego - własnie ją jem :D
Uff.. dzięki :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry