Krystaliczna
Początkująca w BB
Tak dokładnie, na NFZ tylko po 35r.ż. matki. Jak robiłam w pierwszej ciąży to płaciłam 250zl za pierwsze i 300 za drugie jak dobrze pamiętam. Wizyta 160zl i do tego badania... No nie tanio być w ciążyChodzę prywatnie , na prenatalne też pójdę prywatnie te które ukończyły 35 rok życia jak się nie mylę mają refundowane badanie na NFZ, ja całkiem podobnie bo 23 lata i nawet do głowy by nie przyszło, że coś takiego jest .

ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka
 ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka  
		 będą podwójne emocje! Ale Ty już byłaś a ja jeszcze wcale, to będzie pierwsza wizyta i się zastanawiam czy nie za późno...
 będą podwójne emocje! Ale Ty już byłaś a ja jeszcze wcale, to będzie pierwsza wizyta i się zastanawiam czy nie za późno...  
		 ja byłam i co prawda potwierdziłam ale tylko się stresowałam czy nie za mały pęcherzyk itp tym bardziej, że ciąża okazała się młodsza
 ja byłam i co prawda potwierdziłam ale tylko się stresowałam czy nie za mały pęcherzyk itp tym bardziej, że ciąża okazała się młodsza