Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro kupie test... Strasznie się tym stresuje jak już o tym pomyśleTo który tydzień????
Całe szczęście ze wszystko dobrze
Zrob test kochanamy tez bardzo długo się staraliśmy i co miesiąc testy robiłam z wielkim rozczarowaniem. Tym razem tez tak było. Okres się spóźniał 3 dni cycki bolały ale mówię do swojego męża ze pewnie się chwile spóźni bo stres w pracy bo to bo coś . Test zrobiłam i wysEdl pozytywny ❤
Działaj czekamy na wieści
Dziękuję i ja również trzymam kciuki za ciebie i za każdą z WasU mnie takie bóle jak na miesiączkę zafnych objawów nie mam na razie a jestem na tym samym etapie co ty trzy dni
Po terminie miesiączki na teście przedwczoraj wyszedł cien cienia ale trzymam kciuki ze sie udało

Jak kazał czekać?Dziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Dokładnie jak czekać ?? Tylko dlatego ze jest krwawienie ??? Może da się maluszka uratowaćJak kazał czekać?Ja nie rozumiem tego .
Jak kazał czekać? [emoji20] Ja nie rozumiem tego .