polecam skontaktowac sie z ginem lub endokrynologiem zeby leki wziac na to szybciutkoHej dziewczyny,
Wracam z badań.
Beta 2300
Ale tsh 6.06, norma do 4.
Strasznie się zmartwiłam nie wiem co teraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
polecam skontaktowac sie z ginem lub endokrynologiem zeby leki wziac na to szybciutkoHej dziewczyny,
Wracam z badań.
Beta 2300
Ale tsh 6.06, norma do 4.
Strasznie się zmartwiłam nie wiem co teraz
najwazniejsze ze wszystko jest ok5t6d ale lekarz mowi ze jest kilka dni mlodsza ciaza [emoji846]
Dziękuję. Mam nadzieję. Ciśnienie to aż mi w uszy poszłoGusia nie czytaj , dobrze ze masz leki i wszystko bedzie dobrze
szybka reakcja to klucz do sukcesu![]()
Udało mi się jeszcze po badaniu dostać do lekarza. Dostałam jakieś tabletki. Mam za dwa tygodnie przyjść do kontroli. Za tydzień mam ginekologa.
Ja pierdziele, nie znam się na tym w ogóle. Dwa razy już byłam u ginekologa a ten fiut za przeproszeniem nie kazal żadnych badań krwi robić. Tylko ciągle czeka na serduszko.
Dobrze że Was tu poczytałam i poszłam sama zrobić tą bete i TSH, progesteronu jeszcze wyniku nie ma.
Nawet nie wiem co może się stać jak mam takie TSH wysokie jakie mogą być powikłania.