Karusia18192
Fanka BB :)
Hej hej. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wiecie że do biedronki się nie dostałam? Zrobiłam trzy kółeczka i nie było gdzie zaparkować
a że ledwo mój żołądek daje radę, to odpuściłam. A teraz gotuję pysznyyyy żurek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No przecież jutro zamknięte ! Trzeba zrobić zakupy na miesiącHej hej. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wiecie że do biedronki się nie dostałam? Zrobiłam trzy kółeczka i nie było gdzie zaparkowaća że ledwo mój żołądek daje radę, to odpuściłam. A teraz gotuję pysznyyyy żurek
To gdzie ta Biedra? W centrum stolicy?Hej hej. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wiecie że do biedronki się nie dostałam? Zrobiłam trzy kółeczka i nie było gdzie zaparkowaća że ledwo mój żołądek daje radę, to odpuściłam. A teraz gotuję pysznyyyy żurek
Jutro handlowaNo przecież jutro zamknięte ! Trzeba zrobić zakupy na miesiąc![]()
Jutro handlowa
[/QUOTE
Ahh No przecież zaraz grudzień![]()
Ja juz się nauczyłam robić zakupy jak w niedzielę zamknięte. W dojczach ani jedna niedziela nie jest handlowa. I ludzie żyją.Ja to sie boje tych niedziel z zamknietymi sklepami jak wroce do Polski... serio. Teraz nie ma dnia zebym nie byla w sklepie, nie potrafie zrobic zakupow na jakis dluzszy czas a jak mi jeszcze przyjdzie taki dzien ze sklepy sa nieczynne to nie wiem, bede lezec i kwiczec [emoji23] najwyzej zrobie zapas ziemniakow na 100 kg i 100 litrow oleju, beda frytki awaryjne.