Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja wogole nie ogarniam po co Litwina po co duphaston . Nigdy nie badałam progesteronu . Podziwiam ze Wy to ogarnięcie i macie w mire spokojne głowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super ze niektórzy mają bez tych jazd ciaze zazdroszczę ale tak pozytywnieJa wogole nie ogarniam po co Litwina po co duphaston . Nigdy nie badałam progesteronu . Podziwiam ze Wy to ogarnięcie i macie w mire spokojne głowy
To super ze niektórzy mają bez tych jazd ciaze zazdroszczę ale tak pozytywnie![]()
Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadalTo super ze niektórzy mają bez tych jazd ciaze zazdroszczę ale tak pozytywnie![]()
Na pewno ok u ciebie ja ciągle biorę to inna sytuacja....Nie no chodziło mi czy przestałaś brać i dopiero zaszłaś czy bierzesz nadalbo aż się wystraszyłam po Twoim wpisie, ze miałaś problem z progesteronem... ja brałam przez 3 tygodnie w lipcu na zatrzymanie laktacji. Ale w sumie badałam progesteron 1,5 tygodnia temu i było 50 wiec chyba jest ok
![]()
Ja miałam ost miesiączkę 28 września więc mam teraz 8t +Ostatnia miesiączka była u mnie 30 września
super! gratulujęNo to ja przełamie dzisiejszą złą passę.
Jestem po wizycie. Fasolka ma ponad 2 cm i podczas badania się ruszała wesoło. Serducho mocno pika i wszystko jest w najlepszym porządku.
Wg OM 8+2 a wg usg 8+4 (owu była wcześniej).
Mam kartę ciąży, wizyta za 3 tygodnie. No i jednak robimy prenatalne, bo wiek mnie do tego kwalifikuje.
Bardzo przyjemna wizyta![]()
to będziemy dwie orkiO rany,ale się rozpisalyscie dziewczynybyłam tu jakieś 200 stron temu i wybaczcie ale nie nadrobie.
Mam dzisiaj dzień jedzenia,jako że omijają mnie wszystkie złe objawy,martwię się że po ciąży będę wyglądać jak orka... akurat smażę naleśniki,z Nutellą i dżemem,będzie pysznie![]()