Gusia 2106
Fanka BB :)
Kuźwa te pierogi to masakra...ile bym dała żeby zjeść kilka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kupisz nawet nigdzie ?Kuźwa te pierogi to masakra...ile bym dała żeby zjeść kilka...
Raz juz kupiłam takie ruskie prosto z RosjiNie kupisz nawet nigdzie ?
A ten z reklamy Apetizer?U mnie trochę zupy z wczoraj zostało a na główny obiad zrobię coś ala kotlety z szynki bo moja córka nie je nic co jest w sosie wogole to jest mega nie jadek.
Ha no robiłam ostatnio pulpety ale mój kochany kupił mięso wołowe, to jak się udusiło to było takie zbite i twarde, że jakbyś o ścianę rzuciła takim pulpitem to by wrócił jak kauczukJa dzis na obiad bede robic pulpety w sosie pieczarkowym z ziemniakami i salatka z pora i marchewkiale pierogów z checia bym zjadla takie z serem .....
Mam przypływ energii od wczorajJezu kobieto lepisz pierogi? Zazdroszczę mocno, dwie lewe ręce posiadama ja dzisiaj pieczone nogi z kaczki
![]()