Breath_less
Fanka BB :)
Jak dla mnie to kropek siedzi !! Trzymam kciuki za dalsze przyrosty![]()
Dziękuje. Ja również [emoji110][emoji110][emoji110]za Twoje [emoji173]️
Podziwiam za cierpliwość... do 12[emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak dla mnie to kropek siedzi !! Trzymam kciuki za dalsze przyrosty![]()
Bedzie dobrzeDziewczyny jestem po II weryfikacji 6dpt -4 dobowej moruli
Beta- 16,2
Estradiol 2564
Progesteron 96,20
Czy mogę mieć nadzieje?
Dlaczego spadł mi estradiol 3 dni temu 2845...
Cała się trzęsę jak galareta[emoji33]
13.12 :d wynik mam następnego dniaDziękuje. Ja również [emoji110][emoji110][emoji110]za Twoje [emoji173]️
Podziwiam za cierpliwość... do 12[emoji33]
13.12 :d wynik mam następnego dnia [emoji23] sama siebie podziwiam, że jestem taka spokojna [emoji56]
Mnie trochę pobolewa podbrzusze i plecy mnie bolą.. ale oczywiście to może znaczyć wszystko i nic ;(Ja też jestem dziwnie spokojna może dlatego że mąż mnie tak wspiera! Chociaż dzisiaj zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam mieć już jakiś znaków jakiś śluz albo sama nie wiem co
Mnie trochę pobolewa podbrzusze i plecy mnie bolą.. ale oczywiście to może znaczyć wszystko i nic ;(
Dzisiaj mam myśli, że może się nie udało .. ale boje się to głośno powiedzieć. Mój mąż. Mówi, że wie, że to jest teeen raz i, że będzie dobrze.. nic innego jak czekać nam nie zostało![]()
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
PieknieHej
Robiłam test BetaHCG 4.12 wyszło 287 i dzisiaj robiłame 6.12 wyszło 616 , Dobrze wzrasta?
To dobrzePieknie