reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

17 styczyczen czy to nie pozno??, do czego czasu mam zrobic prenatalne imase innych
Wizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.

reklama
Wizyty z reguły są raz na miesiąc. Badania krwi i moczu proponuję zrobić jak najszybciej. Jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej szybciej wdrożysz leczenie. A prenatalne to max do 13+6, wiec nie wiem jak tam Tobie wychodzi. Ja jestem zapisana na 9.01, u mnie to będzie 12+3.
Wedlug miesiaczki mam 8 a wedlug wieku i wielkosci ciazy 6+6 pow ze do wizyty mam miec zrobione

Dzień dobry dziewczyny🥰ja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze 😆 słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy😅
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić 🤔
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik🍉

Dzień dobry dziewczyny🥰ja już jestem po ogtt, to mogę zdać świeżą relację, żaden to dramat, ale to pićku mogłoby być cieplejsze 😆 słodkie jest, moje było cytrynowe, ale to mały kubeczek do wypicia na raz i już, tylko to pobieranie krwi, no cóż. W ciągu trzech tygodni miałam krew dziewięć razy😅
Jak się czujecie? Dziewczęta, słyszałam że do niektórych suplementów dla ciężarówek dodają imbir i to pomaga na mdłości, prawda to? Kończy mi się MamaDHA i zastanawiam się, czy nie zmienić 🤔
Proszę dyskutować bez kija w tyłku, na co to komu, nie znamy się aż tak dobrze żeby komentować nasze podejścia do badań, stresy i strachy. Luzik arbuzik🍉
Ja jak mnie mdli jem płatki migdałowe bardzo mi pomaga i pije herbatę z cytryną i imbirem. Jeszcze nie wymiotowałam w tej ciąży- obym nie powiedziała w złą godzinę... Poprzednio całą ciążę i nawet na porodówce haftowałam że aż miło

Dzien dobry dziewczyny. Widze, ze wieczorem sie roszalalyscie [emoji846] ale spokojnie: kazdy ma prawo do wlasnego zdania, kazda z nas ma swoje historie i doswiadczenia. Niemniej niech roznice w pogladach itp nie beda przyczyniac sie do negatywnego postrzegania nas samych i niniejszego watku. Forum ma na celu pomagac sobie, wspierac sie i tak jest. Nie oceniajamy siebie przez pryzmat wypowiedzi. Hormony w dol i z usmiechem lecimy w weekend[emoji846]

reklama
Do góry