aniolek254
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja: 

obłed ale w moim miescie jest tylko paru Ginekologów a wszyscy maja terminy, praca nie pozwala mi na wizyty rano czy popołudnie. Także zostałam z moim obecnym lekarzem.
 obłed ale w moim miescie jest tylko paru Ginekologów a wszyscy maja terminy, praca nie pozwala mi na wizyty rano czy popołudnie. Także zostałam z moim obecnym lekarzem. 

ale fakt faktem wydaje mi się, że wcześniej za czasów naszych dziadków/rodzicow bylo jakoś inaczej
 ale fakt faktem wydaje mi się, że wcześniej za czasów naszych dziadków/rodzicow bylo jakoś inaczej  tak jakby właśnie łatwiej
 tak jakby właśnie łatwiej 

Dr przekazał, że takie brązowe plamienie (w moim przypadku) nie jest groźne, że spowodowane jest nisko umiejscowiona kosmowka.  Ale pamiętam do dzis jak mi serce waliło jak wtedy zobaczyłam to na wkladce
 Dr przekazał, że takie brązowe plamienie (w moim przypadku) nie jest groźne, że spowodowane jest nisko umiejscowiona kosmowka.  Ale pamiętam do dzis jak mi serce waliło jak wtedy zobaczyłam to na wkladce  bo tak w pierwszej ciąży zaczynało się moje poronienie
 bo tak w pierwszej ciąży zaczynało się moje poronienie  i mimo wszystko to, nie chce nic widzieć na wkladce
 i mimo wszystko to, nie chce nic widzieć na wkladce  nie wiem jak ja wytrwam do końca ciąży
 nie wiem jak ja wytrwam do końca ciąży