Przykro miZrobiłam test w piątek i niestety nic. Teraz czekam na @, przestałam brać Duphostan, brzuch boli tak ze pewnie kwestia czasu.
Miałam jednak nadzieję że Mikołaj coś przyniesie, ale cóż... Próbujemy dalej.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miZrobiłam test w piątek i niestety nic. Teraz czekam na @, przestałam brać Duphostan, brzuch boli tak ze pewnie kwestia czasu.
Miałam jednak nadzieję że Mikołaj coś przyniesie, ale cóż... Próbujemy dalej.
U mnie 5 dni do testowania i miesiączki która za pewne nadejdzie.. brzuch boli, szczególnie wieczorami.. rozdrażniona jestem strasznie.. nerwy nie pomagają ale nie potrafię się opanować![]()
U mnie 5 dni do testowania i miesiączki która za pewne nadejdzie.. brzuch boli, szczególnie wieczorami.. rozdrażniona jestem strasznie.. nerwy nie pomagają ale nie potrafię się opanować![]()
Ja mam tak samo dziewczyny ... Ja to czuje że nic z tego już nawet pomijajac pobolewanie podbrzusza szczególnie w nocy i wieczorem to jestem mega rozdrażniona i wszystko mnie denerwuje czyli się zbliża @Ja też testuje za 5 dni i mnie też brzuch pobolewa czasem w dzień ale częściej wieczorami i też nie wierzę że się uda ale póki nie ma @ to malutka iskierka nadzieji jest[emoji110]
Ja mam tak samo dziewczyny ... Ja to czuje że nic z tego już nawet pomijajac pobolewanie podbrzusza szczególnie w nocy i wieczorem to jestem mega rozdrażniona i wszystko mnie denerwuje czyli się zbliża @ciekawe czy doczekam testowania (też w piątek) niby dzień @ mam na sobotę ale jutro mam ostatni dzień brania duphastonu ciekawe czy jakoś mi się nie przesunie...
Ja mam to samo.. już widzę mój dzień kiedy dowiem się że nic z tego..Kurcze ja już mam mieszane uczucia czym bliżej testowania to chodzę zestresowana bo tak naprawdę to bym chciała bardzo żeby się udało[emoji2960] ale niewiem czy przeżyje rozczarowanie i to na chwilę przed świętami[emoji17]
Ja mam to samo.. już widzę mój dzień kiedy dowiem się że nic z tego..
Mimo bólu trzymam kciuki :*Dziewczyny byłam na becie...jutro nie mam za bardzo jak troche mi się pokomplikowałoa myślę że kilka godzin nic nie zmieni i tak wiem że dostanę okresu bo się ból rozkrecil
Trzymam kciuki i takDziewczyny byłam na becie...jutro nie mam za bardzo jak troche mi się pokomplikowałoa myślę że kilka godzin nic nie zmieni i tak wiem że dostanę okresu bo się ból rozkrecil