reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześc dziewczyny! Byłam od wczoraj u mamy i mam już serdecznie dośc. Zresztą moje dzieci też:dry: Tata nam choruje i lekarz nie bardzo mu pomaga, a moja mama chocby jakiegoś amoku dostała. Uważa że ojciec udaje:confused: A on już z tego wszystkiego schudł 10 kilo i wygląda jak własny cień. Matkę wiecznie ojciec obsługiwał i robił wszystko w domu i teraz jak musi wszystko robic sama to ma pretensje. Mówie wam tam się nie da dłużej siedziec:no: Dzieciaki też nerwowe przez to były. Eh nie wiem jak można tak do wszystkich o wszyystko miec pretensje. Już tam prędko nie pojedziemy:no: Nie mam na to siły:no:

katrin ja jestem,,na skype rozmawialam,,,

jezu,ale moj mi cisneinie podniosl:no::wściekła/y::wściekła/y:,az mam enrwa i brzuch mnie boli,zaraz wyjde z siebie,,co za typ,,,przyjebal sie o to,ze ja mam rady w parcym,zebrania,,i ze jak on wyjeżdża to akurat wtedy mam,,cyzli co--ku...rwa:wściekła/y::wściekła/y:,,jeżdże do :wściekła/y::no:kochanka jego zdaniem,,ojj bo wyjde z siebie,,ale mam wkurzenie przez tego łoska,,,alez mu ach,,,no nie rozumie,:no:,,ja mu powiedizalmz,e bede w domus iedizal,skoro jkazdej mojej pracy sie czepia,,,niehc mi daje 1100zl,,to bedzie mial mnie z glowy-tzn z tym gadaniem,:no:,kurka to juz nie pierwszy raz ma mi az cisneinie lata,,,jezusikuuuuuuuuu:wściekła/y:

jejku,musze sie uspokoic,,,achhh:zawstydzona/y::dry:

sorki,,ale musialam to Z siebie wyrzucic,,niestety nie amm komu tylko wam na Bb,,takze sorki z aklnecie,,ale ja muszee...wtedy mi lepiej na sercu:zawstydzona/y:

sikoreczka a może tata powinien zmienic lekarza?Tak taka atmosfera jest bardzo męcząca...a mamie trudno będzie przyzwyczaić do zmiany swoich przyzwyczajeń.Szkoda dzieci

Ewcia jak babcię kocham :wściekła/y: co ten Twój mąż oszalał, czy jak... A Ty mu na nocną imprezę przyzwoliłaś jak przyjechał :baffled: Dałabym mu imprezę..... oj za dobra Ty jesteś, za dobra. Jak on może tak mówić, no nie mogę gościa zrozumieć i już :baffled:

Ewcia spokojnie tacy czasami są faceci.Taką masz pracę przecież.Mój czasem niby żartem też cos powie,że nie wiadomo co robię jak on w pracy jest...szkoda gadać...

sorki,,ale musialam to Z siebie wyrzucic,,niestety nie amm komu tylko wam na Bb,,takze sorki z aklnecie,,ale ja muszee...wtedy mi lepiej na sercu:zawstydzona/y:

;-) zawsze jak piszesz o swoim mężu takie rzeczy, to mnie się ciśnienie podnosi :baffled: no nie mogę zrozumieć jak można takie akcje odstawiać :baffled::baffled::baffled:
oj ciężkie Ty masz życie kochana, z takim typem

sikoreczka współczuję sytuacji w domku rodzinnym. Tulę mocno.

Ach a my w koncu nie dotarlismy do Ikea bo byla taka szklanka na dworzu ze strach chodzic po chodnikach a co dopiero jezdzic i to spory kawalek,bylismy tylko w tesco uzupelnic loowke i 300 poszlo,a noic wielkiego nie ma ...teraz pada snieg.
Ewcia oj ten twoj mezulek to czepialski ciagle,wspolczuje....
Sewa no tak faktycznie sytuacja niepewna w planach....no ale kiedys tebn czas nadejdzie,mam nadziejenze szybko0 i b edziecie blisko razem:)
A Aniab no wlasnie zle sie czula,ona miala przeciez b.powazne klopoty ze zdrowiem swego czasu,oby nie bylo to tego nawroty....

reklama
Do góry