ooo... i jak samopoczucie? Ja się czuję 100 razy lepiej odkąd weszłam w 2 trymestrJa też dziś zaczęłam 15 tydzien
reklama

89karola80
Fanka BB :)
Ja to pierwszy trymestr miałam w kartkęooo... i jak samopoczucie? Ja się czuję 100 razy lepiej odkąd weszłam w 2 trymestr
 5-7 tydzień masakra
 5-7 tydzień masakra  wrak człowieka
 wrak człowieka  wymioty, mdłości, leżałam całymi dniami w łóżku jak trup
 wymioty, mdłości, leżałam całymi dniami w łóżku jak trup  nawet jak w TV była gdzieś reklama z jedzeniem to musiałam przełączyć kanał, bo zaraz robiłam się zielona i mnie darło
 nawet jak w TV była gdzieś reklama z jedzeniem to musiałam przełączyć kanał, bo zaraz robiłam się zielona i mnie darło  Potem jakieś 2 tygodnie spokoju, potem znów powrót dolegliwości, ale już nie w takim znacznym stopniu. Od 11 tygodnia jak ręką odjął, chociaż mam jeszcze czasem dni, że mnie mdli, ale myślę, że to z przejedzenia
Potem jakieś 2 tygodnie spokoju, potem znów powrót dolegliwości, ale już nie w takim znacznym stopniu. Od 11 tygodnia jak ręką odjął, chociaż mam jeszcze czasem dni, że mnie mdli, ale myślę, że to z przejedzenia  Na kiedy masz termin?
  Na kiedy masz termin? 
O to miałam bardzo podobnie ale obyło się bez wymiotówJa to pierwszy trymestr miałam w kartkę5-7 tydzień masakra
wrak człowieka
wymioty, mdłości, leżałam całymi dniami w łóżku jak trup
nawet jak w TV była gdzieś reklama z jedzeniem to musiałam przełączyć kanał, bo zaraz robiłam się zielona i mnie darło
Potem jakieś 2 tygodnie spokoju, potem znów powrót dolegliwości, ale już nie w takim znacznym stopniu. Od 11 tygodnia jak ręką odjął, chociaż mam jeszcze czasem dni, że mnie mdli, ale myślę, że to z przejedzenia
Na kiedy masz termin?

termin mam na 12 czerwca

89karola80
SuperO to miałam bardzo podobnie ale obyło się bez wymiotów
termin mam na 12 czerwca
 ja 10.06, znasz płeć?
 ja 10.06, znasz płeć? 
A masz zachcianki? Mnie na razie ominely
 nie mam napadów
 nie mam napadów  Za to co noc budzę się do jedzenia, bo mnie ssie
 Za to co noc budzę się do jedzenia, bo mnie ssie 
cały czas kanapka z pasztetem i pomidorem i melonSuperja 10.06, znasz płeć?
A masz zachcianki? Mnie na razie ominelynie mam napadów
Za to co noc budzę się do jedzenia, bo mnie ssie

odrzuca mnie totalnie od słodkiego, czekolada, ciasta - nic takiego w siebie nie wcisnę, ale może to dobrze
 lekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.
lekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.A jak u Ciebie? wiadomo?

89karola80
Hehe, czyli smaczki sącały czas kanapka z pasztetem i pomidorem i melon
odrzuca mnie totalnie od słodkiego, czekolada, ciasta - nic takiego w siebie nie wcisnę, ale może to dobrzelekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.
A jak u Ciebie? wiadomo?

Mi na USG genetycznym powiedział, że na 80 procent chłopczyk, zobaczymy w późniejszych tygodniach czy się sprawdzi
 A wracając do kanapki z pasztetem. Pasztet robisz sama czy kupujesz? Ja to mam obsesje dot.listeriozy i innych bakteri
 A wracając do kanapki z pasztetem. Pasztet robisz sama czy kupujesz? Ja to mam obsesje dot.listeriozy i innych bakteri 
a kupuje taki w mięsnym. ale już szukam jakichś przepisów żeby zrobić sama, najlepiej jakiś warzywny/z ciecierzycąHehe, czyli smaczki są
Mi na USG genetycznym powiedział, że na 80 procent chłopczyk, zobaczymy w późniejszych tygodniach czy się sprawdziA wracając do kanapki z pasztetem. Pasztet robisz sama czy kupujesz? Ja to mam obsesje dot.listeriozy i innych bakteri

89karola80
Tak, teraz spokojnie już możesz wejść do kuchni i otworzyć lodówkęa kupuje taki w mięsnym. ale już szukam jakichś przepisów żeby zrobić sama, najlepiej jakiś warzywny/z ciecierzycą

Wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństwa
 Rosnijcie zdrowo
 Rosnijcie zdrowo 
Bubblegum28
Początkująca w BB
Załączniki
reklama

Bubblegum28
Początkująca w BB