reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam u mnie śniegu bardzooooo dużżżżżo nawet na ulicach, jest już tak od dłuższego czasu.:tak:Dziewczyny nic się nie martwcie facetami,oni tak czasem mają,dlatego najlepiej to olać-wiem że to nie łatwe ale w końcu to wy wiecie co robicie a oni jak niewieżą to trudno.:cool2:U mnie tak dziś wiało że na 2 godz.diabli wzięli internet,ale już ok.:-)Teraz zmykam ale byćmoże potem wpadne jak Julka uśnie.:-):-):-):-):-):-):-)

no wiecie ,,u mnieały czas pruszy snieg,,ale po malu,,no ale ja czuje,ze do rana bedzie multumm...hmm,ciekawe jak moj samocod odpali..:-p

Witajcie.
My dzis bylismy u tesciow caly dzien. Troche sie pobyczylam.:-)

Witam ponownie:-)My po spacerku,mały znów śpi.Napadało trochę sniegu ale deszczyk też padał.Po tym spacerku mama wróciła z nowymi kozaczkami:-DA Grześ z gryzakiem nowym:-)
No to spacerek byl udany!;-):-)

sorki,,ale musialam to Z siebie wyrzucic,,niestety nie amm komu tylko wam na Bb,,takze sorki z aklnecie,,ale ja muszee...wtedy mi lepiej na sercu:zawstydzona/y:
Pewnie Ewcia, wyrzucaj z siebie ile i kiedy chcesz.:-) Masz przekichane z tym mezem, zawsze o wszystko sie czepia. Dobrze, ze jeszcze nie zrobil Ci awantury o (pozwolil Ci chodzic na) szkolne dyskoteki.:-D Trzymaj sie kochana.

A ja jeszcze tak kilka dni pomęczę Was tym jaka to ja jestem biedna :-(ale jest mi strasznie źle.... potem przywyknę i już nie będę smęciła. Wybaczcie jeżeli Was nudzę, ale tylko tu mogę się wygadać :tak:
Sewa, Ty tez jestes biedna, taka samotna.... Ale jak to dobrze, ze masz nas!;-):-D Mocna Cie sciskam. :*

Teraz lece karmic Grzesia, bo moj M wola, ze juz go umyl. Poloze go spac (Grzesia oczywiscie;-)) i zaraz wracam.:-)

hej co jest grane,jakos wszytsko jest dziwne na stronce..........
U mnie tez snieg ale nie polzey jak ma byc jutro na plusie i deszcz i znow szklanka.

U mnie też pada śnieg. Ale jakiś taki nijaki. Mało go, ale jest na plusie i od razu topnieje :baffled:

Iwonka coś Vanesska ostatnio pokazuje różki :confused: czyżby bunt dwulatka się zaczynał?

asiulinka super, że sobie odpoczęłaś.

Witajcie.
Pewnie Ewcia, wyrzucaj z siebie ile i kiedy chcesz.:-) Masz przekichane z tym mezem, zawsze o wszystko sie czepia. Dobrze, ze jeszcze nie zrobil Ci awantury o (pozwolil Ci chodzic na) szkolne dyskoteki.:-D Trzymaj sie kochana.
Teraz lece karmic Grzesia, bo moj M wola, ze juz go umyl. Poloze go spac (Grzesia oczywiscie;-)) i zaraz wracam.:-)
no wlasnie o to sie zaczelo,o ta dyskoteke,ze ja nie musialam tam isc,ze tylkow ychowawcy powinni,i to nie moje zajecie,to mu powiedizlam,niech poczyta tregulamin i karte na-la,,to bedzie wiedzial,,co nalezy do moich obowiazkow,,bo on jakis nie kumaty,,achh

Jędrek już śpi. Mam luzik. Cały wieczór dla mnie ;-)
fajnie masz...
Iwoni mlaa tez spi,,a moj dopiero sie kapie,,w pelni zycia,,,kurcze no,,,a jutro rano trzeba ebdzie go wybudzac,,bo bedzie slodko spal,,a o 7 pobudka...

reklama
a ja o pon 5 dni,a potem dwa tygodnie laby,hehee,,juz odliczam dni do wyjazdu,,moj m zazyczyl sobie kurtke i spodnie na narty,,ciekawe za co za te wojny do mnie i sapy,,niehc sie cmoknie w dupe,,ma 21 imieniny,,wiec powiem testciowej i moejj mamie niehc sie zrzuc,hehee

Do góry