U
użytkownik 192
Gość
To małe dzieci jeszczeU mnie 4l i 14miesiecy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To małe dzieci jeszczeU mnie 4l i 14miesiecy.
60 kg przy 165 cm. W pierwszej ciąży też dużo jadłam, zanim poszłam na pierwszą wizytę potwierdzającą to zdążyłam przytyć 3 kg, taki mega apetyt miałam plus myślenie, że przecież w ciąży jestem, wolno mi. Ale ja głupia byłam. Teraz też mam zamiar się pilnować, pomaga też fakt że nie wzrósł mi apetyt. Narazie przytylam 0,5 kg.Dzięki za odzew w sprawie wagi. Widzę ze same laski tutajja mam 173cm, 66kg. Chudzina nie jestem ale pilnuje tej wagi dobrych kilka lat
było i 62 kg ale jakoś te cztery doszły i miałam je po Po świętach zrzucać. Stwierdziłam ze jak wszystko będzie dobrze to będę się pilnować cała ciąże. Hmm pomarzyć można
![]()
W pierwszej ciąży to ja nie jadłam tylko żarłam. W drugiej tez dużo ale już nauczkę miałam. Zobaczymy jak teraz będzie.
60 kg przy 165 cm. W pierwszej ciąży też dużo jadłam, zanim poszłam na pierwszą wizytę potwierdzającą to zdążyłam przytyć 3 kg, taki mega apetyt miałam plus myślenie, że przecież w ciąży jestem, wolno mi. Ale ja głupia byłam. Teraz też mam zamiar się pilnować, pomaga też fakt że nie wzrósł mi apetyt. Narazie przytylam 0,5 kg.Dzięki za odzew w sprawie wagi. Widzę ze same laski tutajja mam 173cm, 66kg. Chudzina nie jestem ale pilnuje tej wagi dobrych kilka lat
było i 62 kg ale jakoś te cztery doszły i miałam je po Po świętach zrzucać. Stwierdziłam ze jak wszystko będzie dobrze to będę się pilnować cała ciąże. Hmm pomarzyć można
![]()
W pierwszej ciąży to ja nie jadłam tylko żarłam. W drugiej tez dużo ale już nauczkę miałam. Zobaczymy jak teraz będzie.
U mnie starszy syn będzie miał 5 l A młodszy rok i 11 miesięc jak urodzi się ten maluch. O starszego syna się nie martwię, gorzej ten młodszy jak dam sobie rade z 2l i niemowlakiem. Trzeba być dobrej myśliU mnie tez trzecia ciaza i taz mam tylozgiecie. Dwir dziewczyny prawie 12 lat i prawie 2 dokladnie rok i 8miesiecu
Hehe ja chciałam 3 dziecko ale trochę później....pocieszam się, że odchowam za jednym zamachem i będzie dobrze. Najgorszy bedzie pierwszy rok.To małe dzieci jeszczefajnie. Ja gdybym kilka temu wiedziała ze chce trójkę tez bym chciała co dwa trzy lata jak różnica przy pierwszej dwójce. Ale miało się na dwójce skończyć to w 2016 mnie naszło na trzecie
To tak jak u mnie. Zanim potwierdziłam ciąże kilka kg na plusie60 kg przy 165 cm. W pierwszej ciąży też dużo jadłam, zanim poszłam na pierwszą wizytę potwierdzającą to zdążyłam przytyć 3 kg, taki mega apetyt miałam plus myślenie, że przecież w ciąży jestem, wolno mi. Ale ja głupia byłam. Teraz też mam zamiar się pilnować, pomaga też fakt że nie wzrósł mi apetyt. Narazie przytylam 0,5 kg.