bazylia128
Fanka BB :)
AMH 66,41 !!!!!!!!!!!! Ale tu jest chyba inna jednostka bo jest pml/l
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, bardzo. Ale witamy, zapraszamy do nas na dłużej (byle nie za długoNiestety nie mamy już mieliśmy 3 to było drugie podejście i koniec bo jeden nie rozmrozić
niestety nie mamy już mieliśmy 3 a to jest drugie podejście bo jeden nie rozmrozil się
Walczcie dalej nie poddajcie się. Może uda się skorzystać z dofinansowania. Gdzie się leczycie ?Niestety nie mamy już mieliśmy 3 to było drugie podejście i koniec bo jeden nie rozmrozić
niestety nie mamy już mieliśmy 3 a to jest drugie podejście bo jeden nie rozmrozil się
Czyli nie szperam już nic więcej w internecie na ten temat i cierpliwie czekam do poniedziałkuAnalizuje się wyniki krwi razem z wynikami usg. Inaczej to bzdury mogą wyjść. Ja i tak teraz średnio wierzę w to badanie bo nie dość że miałam ryzyko zesp. Edwarda wyższe niż ten bezpieczny poziom (a okazało się że młody zdrowy), to jeszcze miałam wysokie ryzyko porodu przedwczesnego (ivf i wiek). Torbę do szpitala spakowałam na 2,5 miesiąca przed terminem, a urodziłam idealnie w terminie
Inna jednostka, tylko nie znam się na przeliczniku.Normalnie jest ng/mlAMH 66,41 !!!!!!!!!!!! Ale tu jest chyba inna jednostka bo jest pml/l
Liczę, liczę i wygląda na to że Ci urosło? Robiłaś w innym labie?współczynnik przeliczeniowy pml.l x 0,14 = ng/ml
O kurde chyba faktycznie jakieś inne jednostki bo to nie możliweAMH 66,41 !!!!!!!!!!!! Ale tu jest chyba inna jednostka bo jest pml/l
A masz podaną obok wartość referencyjną ?AMH 66,41 !!!!!!!!!!!! Ale tu jest chyba inna jednostka bo jest pml/l
w inych lab ale czy to jest mozliwe ze AMH urosło ?Liczę, liczę i wygląda na to że Ci urosło? Robiłaś w innym labie?