reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu [emoji848] a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło [emoji51]
Mnie tylko przy pierwszym synu test wyszedł z grubymi krechami ale wtedy zrobiłam tydzień po spodziewanej @. Teraz wiem dobrze kiedy wpadliśmy i zrobiłam test dosłownie 12 dni po tych przytulankach. Test wyszedł słaby i tak cud że coś było widać bo następnego dnia beta była też słabiutka 22,6 A potem taki skok 106,1. Test robiony w dniu pierwszej bety, rano.
20191216_081034.jpeg

reklama
No właśnie święta były i nie było kiedy teraz w piątek u nas przychodnia była zamknięta więc dopiero jutro mam możliwość wykonania. W dniu spodziewane @ czyli 18 grudnia i jeszcze przez ok 3 dni odczuwalam ból piersi i lekki ból podbrzusza ale teraz już ustało. Może tylko czuje się szybciej zmęczona i wcześniej niż zwykle chodzę spać.
Beta nie jest konieczna ale większość robi dwa badania w ciągu 48 godzin, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta. Hormony potrafią nam ładnie w organizmie zamieszać, ja od samego początku śpię na siedząco, w zasadzie mogłabym spać ciągle 😆

Beta nie jest konieczna ale większość robi dwa badania w ciągu 48 godzin, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta. Hormony potrafią nam ładnie w organizmie zamieszać, ja od samego początku śpię na siedząco, w zasadzie mogłabym spać ciągle 😆
Ja nie ogarnięta po tygodniu 2ga robilam
A sypiam hahaha aż zdjelam zegarek liczący sen bo ilość drzemek przerazala na wykresie

Piszecie jak szalone!!!! 😁 Matki - Wariatki! 🤩
Wybaczcie, ale podczytuje Was bo sie nie moge opanowac.
Cudownej niedzieli Kochane ❄☃
Podczytuj ile wlezie, zawsze będziesz jedną z nas! 😊 Jak się czujesz? Dzieje się coś?? Kiedy dokładnie masz wizytę teraz? Ja cały czas mam nadzieję, że jeszcze się okaże że wszystko u Ciebie jest ok!

reklama
Witam. Co prawda ja dopiero czekam do 7 stycznia na wizytę potwierdzającą ciążę ale już 2 testy robione przed świętami pokazały ||. Narazie nie chce cieszyć się na zapas bo w sumie to na chwilę obecną to poza tym że brak @ do tej pory to nie mam żadnych objawów.
Super, gratuluje, wychodzi Ci termin na sierpień? Myślałam że teraz to już wrześniowymi się sypią?

Do góry