reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi się dziś @ rozkręciła na maxa dawno nie dała mi tak w kość nie mogłam siedzieć miałam takie skurcze myślałam ze rodzę [emoji23] od jutra Lametta biorąc pod uwagę moje krótkie cykle i bardzo wczesna owulacje w tamtym cyklu w 11 dc było już po owu myśle ze za jakieś 4 dni zaczynamy starania [emoji41]

reklama
Nie stresujemy się, ale chciałam skorzystać z testów aby choć trochę mieć pojęcie o swoim cyklu 😊
Kochana rzuć w cholere testy, kochaj się z mężem kiedy macie na to ochotę. Po testy warto sięgnąć po co najmniej 6 miesiącach starań kiedy nie wychodzi. :) Jeśli chcesz poznać swój cykl to obserwuj ciało, rób notatki w kalendarzyku ale mimo wszystko jeśli dopiero zaczynacie to nie myśl o staraniach. :) Życzę żebyście czym prędzej ujrzeli 2 kreski na teście. :)

A my sobie z mężem zrobiliśmy po świąteczne prezenty, na nowy rok. :) Mąż się wkręcił w twórczość Kinga a ja tematycznie do stanu rzeczy. ;) Nie lubiłam nigdy jakoś Rozenkowej ale kurcze no ciekawi mnie ta książka. :)
1577643704880.png

Mam mieszane uczucia co do mojego cyklu. Ciągle spać mi się chce, teraz znowu piersi mnie nie bolą. Pierwszy cykl z takim wariactwem. Chcę wziąć iladian, bo miałam antybiotyki, ale nie wiem kiedy okres przyjdzie.

Może być ciekawa. Zalezy jeszcze jak ona to wszystko opisuje. Z tego co czytałam to wszystkie jej dzieciaki były poczete przez in vitro [emoji4]
A my sobie z mężem zrobiliśmy po świąteczne prezenty, na nowy rok. :) Mąż się wkręcił w twórczość Kinga a ja tematycznie do stanu rzeczy. ;) Nie lubiłam nigdy jakoś Rozenkowej ale kurcze no ciekawi mnie ta książka. :)
Zobacz załącznik 1061977

reklama
Może być ciekawa. Zalezy jeszcze jak ona to wszystko opisuje. Z tego co czytałam to wszystkie jej dzieciaki były poczete przez in vitro [emoji4]
Tak tak, bo ona nie może naturalnie zajść w ciążę. Pewnie dowiem się dlaczego z książki. Ponoć właśnie opisuje wszystko i swoje odczucia. Teraz od nowego roku ma ruszyć jakaś jej fundacja związana z in vitro, dla tych, których nie stać. Pewnie do niej napiszemy z mężem, tzn do tej fundacji. Na razie zdecydowaliśmy się założyć zrzutkę na ten cel bo u nas to ivf będzie kosztowało od 25 tys w górę.

Do góry