U
użytkownik 192
Gość
U mnie tak samo sylwester - tv, picolo i dzieciJa pół dnia w pracy nadrabiałam;D
U mnie sylwester przed TV z mężem, piesełem i picolo;D
A co się stało czemu zwolnienie?

A my po północy do spania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo sylwester - tv, picolo i dzieciJa pół dnia w pracy nadrabiałam;D
Czyli też ciekawieU mnie tak samo sylwester - tv, picolo i dziecimyśle ze najpóźniej 22 już będą spać
A my po północy do spania.
Kochana niestety wczoraj rano powtórzyło mi się plamienie. Byłam znowu na sor na szczęście trafiłam na mojego lekarza prowadzącego (uff). Lekarz zakwalifikował moją ciążę jako zagrożoną i muszę dużo odpoczywać. A niestety praca stojąca i w chemii. Z dwojga złego odpocznę trochę. Widziałam za to wczoraj fasolę, jest dorodnaJa pół dnia w pracy nadrabiałam;D
Praca faktycznie nieciekawa.. wiec lepiej, że teraz będziesz w domuKochana niestety wczoraj rano powtórzyło mi się plamienie. Byłam znowu na sor na szczęście trafiłam na mojego lekarza prowadzącego (uff). Lekarz zakwalifikował moją ciążę jako zagrożoną i muszę dużo odpoczywać. A niestety praca stojąca i w chemii. Z dwojga złego odpocznę trochę. Widziałam za to wczoraj fasolę, jest dorodna ❤, tworzy się łożysko. Za to duphaston + no-spa 4x dziennie.
My sie wczoraj poklocilismy. Juz pare dni sie zbieralo. Skonczylo sie na łzachAle dziś u mnie chandra
Zero chęci do uśmiechu zero chęci do przebywania w towarzystwie
Z moim się poklocilam i stwierdziłam ze placzek ze mnie...
Brrr
A myślałam że poranek będzie tylko taki piorunski :/
Kochana, sen przedziwny@GabrielaNowak85 zarazilas mnie snami
Śniło mi się że mój z racji pracy koncertowej jak co weekend był w pracy, odeszły mi wody i zamiast na pogotowie dzwonić wsiadlam sobie w autko.. Starszak obok... Jechaliśmy słuchając zdrajce metalu i nagle mlode mamo ONA już z ciebie wyszła i zamiast jechać na szpital wróciliśmy do domu![]()
Nie, poraz pierwszy ciazowy senKochana, sen przedziwnyczęsto śnią Ci się rzeczy związane z porodem? Ciążą? Bo mi praktycznie wcale. Dzisiaj znów śnił mi się ten sam park, tylko tym razem spacerowałam po nim i czułam że ktoś mnie obserwuje a do chłopa nie mogłam się dodzwonić, i niby nic strasznego, ale widziałam z daleka jakieś dziwne postaci, ubrane na czarno, w kapeluszach, bałam się jak cholera. Obudziłam się spocona jak prosiak
![]()
Super wieści.
Ale jestem ciekawa co u mnie będzie.
jak będę wstanie dojechać [emoji853][emoji853] ale w piątek już będzie dobrze -mam nadzieję
Mi się jeszcze nic związanego z ciążą nie śniłoNie, poraz pierwszy ciazowy sen
Ale twoje sny są przerażające![]()