Trzymamy kciukiZaczynamy się starać z narzeczonym po poronienie samoistym w 5tygodniu. Chcielibyśmy szybko znowu zajść w ciążę zobaczymy czy będzie @ chłopak ma nadzieję że nie ja zresztą też![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiZaczynamy się starać z narzeczonym po poronienie samoistym w 5tygodniu. Chcielibyśmy szybko znowu zajść w ciążę zobaczymy czy będzie @ chłopak ma nadzieję że nie ja zresztą też![]()
Nic tak nie działa na pobudzenie okresu jak wykonanie testu albo bety. Śmiech przez łzy [emoji23]Sytuacja jest dynamiczna, właśnie dostałam okres [emoji23][emoji23][emoji23] 35 zł za bete w d.... [emoji85][emoji2356][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Oczywiście, że ja [emoji137] zaczęłam brać castangusa to mi prolaktynę jeszcze podniósł także brawa dla mnie [emoji23]Hej która z was była tak uparta i mimo gadek lekarzy zdecydowała się sama ingerować z ziołami, suplementami itp?
Dokładnie hahahaNic tak nie działa na pobudzenie okresu jak wykonanie testu albo bety. Śmiech przez łzy [emoji23]
Heh czyli zabawa na całegoOczywiście, że ja [emoji137] zaczęłam brać castangusa to mi prolaktynę jeszcze podniósł także brawa dla mnie [emoji23]
Ja czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się udaJa się zawsze bałam bo tymi ziołami można nieźle namieszać.
Ja teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśniJa czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się uda
No ja właśnie wybieram się z moim do apteki i jeśli u nas bd to chcemy ten apteczny test nasienia kupić ovarin i zioła no i jak mój mąż mówi coś po czym mi się zachce igraszek hahahaJa teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśni