Breath_less
Fanka BB :)
Taki mam zamiar tylko gorzej jak się okaże że niema ciąży to urlopu mieć już tyle nie będę
Jest ciąża i nie myśl inaczej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki mam zamiar tylko gorzej jak się okaże że niema ciąży to urlopu mieć już tyle nie będę
Pięknie!Ja już po wizycie. Widziałam bijące serduszko [emoji3059] i dostałam skierowanie na badania oraz mikroskopijnych rozmiarów zdjęcie [emoji23]Zobacz załącznik 1063621
Kochane proszę trzymajcie kciuki,byłam przed chwilą w toalecie i znowu po siku parę kropel wypadło,tym razem mam wrażenie bardziej pod czerwień,zadzwoniłam do mojego gina, mam przyjechac to przyjmie mnie między pacjentkami![]()
Do mojego gina to musiałabym zadzwonić czy mnie dziś przyjmie , a dopiero co byłam u niego w pon na wizycie i wszystko było ok [emoji58] byłam przed chwilą w toalecie i tym razem czysto .
Jak w poprzedniej ciazy plamilam chwile w 8 tygodniu i podjechalam na ip to sie okazalo ze to poprostu moja nadrzerka sie odezwala....wiec spokojnie to moze byc jakas blacha sprawaTwój gin jest po to, żebyś mogła z nim konsultować takie nieprzewidziane przypadki. Zapewne to nic groźnego, ale niech ma na uwadze, ze jednak się zdarzyło. Tak w razie „W”...
Bardzo dobrze, ze jest już czysto![]()
Tylko się nie denerwujKochane proszę trzymajcie kciuki,byłam przed chwilą w toalecie i znowu po siku parę kropel wypadło,tym razem mam wrażenie bardziej pod czerwień,zadzwoniłam do mojego gina, mam przyjechac to przyjmie mnie między pacjentkami![]()
Poważnie?Lepszy tekst
Więcej tatuaży nie było można zrobić![]()