MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
No to też zdrowoJa teraz wpieprzylam kubeczek serka wiejskiego, bulke z zoltym serem, pomidorakuzwa tak mnie zoladek boli.. a mam ochote ba nachosy bo mam super ostry sosik do niego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to też zdrowoJa teraz wpieprzylam kubeczek serka wiejskiego, bulke z zoltym serem, pomidorakuzwa tak mnie zoladek boli.. a mam ochote ba nachosy bo mam super ostry sosik do niego
![]()
Ja jadlam mc temu i d nie urwalNo to też zdrowoteż bym zjadła nachosy.. albo frytki, a już najbardziej do żarcie z McDonalda... ale tego nie jadłam ze cztery lata
![]()
Super, kiedy następna wizyta? [emoji6]Dobry wieczór [emoji16]
Meldujemy się serduszkowo po 1 wizycie
Mamy AZ 1cm26mm [emoji16]
Trochę nie wyraźny jeszcze jestem
Zobacz załącznik 1064213
25go styczniaSuper, kiedy następna wizyta? [emoji6]
A są jakieś bliźniaki na grupie?[emoji6]
Tak moje fasolki wyglądały w 6t1d razem z biciem serduszek [emoji7]Zobacz załącznik 1064249