reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Uuuu! Ja przez cały dzień nie miałam dostępu i cały czas sprawdzałam czy na insta żadna nic nie wrzucila [emoji23][emoji16][emoji173] czekam razem z wami [emoji173]

Eh, my dzisiaj pomalowalismy dwa lokale, trzeba było odświeżyć. Całkiem ładnie nam to wyszło;) brzuch zaczyna mnie ćmić i miałam lekkie plamienie - A wg kalendarzyka @ ma.byc dopiero w czwartek ! Na czym bardzo mi zależało bo w środę wizyta w klinice. :/
Tak tylko dopakowac musze pudelko na okulary, szczoteczke i paste i karte ciazy.

reklama
Ja nadal wałkuję temat mebelkow, dziś totalna odmiana i wzięło mnie na takie z dodatkiem drewna. Co myślicie o kolekcji Nomi z Bellamy? [emoji6]

@MartaSx jakby w nocy się zaczęło to już na zapas trzymam kciuki [emoji110] dużo sił dla Ciebie!
Nomi_02_A.jpeg

Dziś mam 16dc i zaczęłam dupka, na szczęście krwawien nie mam już co mnie trochę podnosi na duchu.
Super, ze nie masz plamien [emoji4]
A powiedz po jakim czasie od rozpoczęcia brania tego leku co teraz bierzesz (nie pamietam nazwy, coś na L?), zaszłaś w pierwszs ciążę? Pewnie pisałaś, ale ja mam krótka pamięć?[emoji85]

Martunia zwalniaj już brzuszek bo my czekamy [emoji23] i dawaj znać jak postęp bo nie zasnę
To kto przejmuje brzuszek? [emoji1] zreszta chyba po nast nikt nie przejął? Czyli są dwa do zgarnięcia [emoji14]

A jak tam u Ciebie? Szykujesz się do transferu?

Uuuu! Ja przez cały dzień nie miałam dostępu i cały czas sprawdzałam czy na insta żadna nic nie wrzucila [emoji23][emoji16][emoji173] czekam razem z wami [emoji173]

Eh, my dzisiaj pomalowalismy dwa lokale, trzeba było odświeżyć. Całkiem ładnie nam to wyszło[emoji6] brzuch zaczyna mnie ćmić i miałam lekkie plamienie - A wg kalendarzyka @ ma.byc dopiero w czwartek ! Na czym bardzo mi zależało bo w środę wizyta w klinice. :/
A implantacyjne nie może być?[emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
Super, że się krwawienia uspokoiły [emoji106] wszystko idzie w dobrą stronę [emoji4]

@nikolka1203 co u Ciebie? Znowu zamilkłaś [emoji53] lepiej Ci?
Jestem, jestem.
Czytam co chwila bo obserwuje co u Marty ale nadal się źle czuje.. Dziś wstałam o 16 wypiłam herbatę i wymiotowalam. [emoji21]
Dobrze ze Grzesiek jest w domu to z nim mi trochę lepiej, sama muszę się wziąć w końcu zaraz za resztę wyprawki.
A ja sie mecze bo nie moge spac. Wierce sie z boku na bok i bola mnie biodra. Cos czuje ze dzis nieprzespana noc bedzie
Może do rana się coś rozkręci :D
Ja też nie mogę spać.. Masakra

Do góry