Netiaskitchen
Fanka BB :)
My na razie wykorzystaliśmy wszystkieTo chyba mamu podobnych mężów. Bo my mamy jeszcze 4 zarodki i tez mi moj powiedział ze wykorzystamy wszystkie.Ale ja w takie cuda to nie wierze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
My na razie wykorzystaliśmy wszystkieTo chyba mamu podobnych mężów. Bo my mamy jeszcze 4 zarodki i tez mi moj powiedział ze wykorzystamy wszystkie.Ale ja w takie cuda to nie wierze![]()
Tak, możemy z tego zrobić nową świecką tradycję: zdjęcie tortuOoo, to niedługo będziemy oglądać kolejny torcik
Nasze małe od początku będą miały ćwiczenia w nawyku, więc zwolnienia z wf im nie grożą![]()
Dziewynki moje kochane ja właśnie sie pakuje i jutro czeka mnie lot do Polski a w środę wizyta u doc Pasnika. Proszę trzymajcie za mnie kciuki . Mam nadzieję ze bedzie mial dla nas jakies dobre wiesci bo juz troche z sil opadam![]()
Z ta trojeczka to kochana świetny pomysl. Zawsze to bylo moim marzeniem. Teraz zostalo mi jedno marzenie ... chociaz jedno.My na razie wykorzystaliśmy wszystkieZobaczymy. Teraz bardziej będę się na razie obawiać że się nie uda. Potencjalnym nadmiarem będę martwić się jak będzie na to czas. Ale chyba jestem gotowa na jakiś kompromis
Że na przykład wykorzystujemy aż do momentu gdy będziemy mieć trójkę dzieci. Do tej pory myślałam maksymalnie o dwójce, ale chyba już jestem bardziej otwarta na to co nam życie przyniesie.
Oczywiscie pierwsze co jak wyjde od niego to na pewno wam napiszęDawaj znać koniecznie po wizycie
![]()
Trzymam kciuki [emoji8]Dziewynki moje kochane ja właśnie sie pakuje i jutro czeka mnie lot do Polski a w środę wizyta u doc Pasnika. Proszę trzymajcie za mnie kciuki . Mam nadzieję ze bedzie mial dla nas jakies dobre wiesci bo juz troche z sil opadam[emoji17]
Czekamy na wieściDobra, ja zmykam, bo jutro dzień zaczynam od pobrania krwi o 7. No i jutro o 12.30 wizyta w klinice. Lista tematów do przegadania z lekarzem gotowa. Segregator ze wszystkimi badaniami czeka. Zaczynamy naszą drugą podróż (w już mniej nieznane tym razem) [emoji4]Dobrej nocki Kochane[emoji8]
no bedzie 2..... no ta glowa najgorsza chyba szczególnie jak go biorę doustnie jak jeszcze okres był a potem po transferze ale jak już potem trybi to nie boli aż tak bardzo.... fajnie ze ktoś idzie podobnieO to idziemy podobniekurcze bidulko bol glowy jeszcze do tego, masakra. Ale mnie tez bolala i dzis i wczoraj nie laczylam tego z estrofemem
ktory to transfer?
![]()