reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bemfola i od jutra orgalutran i oczywiście zapomniałam go zapytać czy razem mogę robić czy jeden rano a drugi o innej porze ;(
Ja mialam Bemfole 300przez 7dni i menopur tez 300 ale tylko przez 3 dni,bo moje jaja rosly jak szalone. Zastrzyki oba rano w brzuch. Dr mowil zeby sie nie martwic że wejdą w reakcje,albo natrafi sie na to samo miejsce wkłucia bo to jak wygrać w totka. Poprostu wykluwać sie po obu stronach pępka i bedzie git :)
Powodzenia

reklama
Serio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. Hmm
A potem wizyte kiedy mialas taka co doklada te zastrzyki? Ja umowilam sie na 18 dc bo juz sama nie wiem czy dobrze ;( ehh
Ja od dziś zaczęłam brac antykoncepcje, czyli 1dc, i na wizycie po zastrzyki mam być między 14dc a 16dc, nie później ☺️

Wow! Juz ? Ale Ty szybka jestes!
Gonapeptyl na razie 😊Wiesz, my to jednak podobne jesteśmy. Jakby mentalne bliźniaczki jak nic😀Nie wierzymy we własny sukces.
Przed ostatnim transferem dostałam receptę na antyki i wytyczne jak brać i kiedy pojawić się na wizycie w razie niepowodzenia. Więc zastosowałam wytyczne. No i dziś 12dc, pojawilam się na wizycie, lekarz zrobił usg, ustaliliśmy plan, podpisaliśmy papiery i zaczynamy od nowa.

Hej kochane dziewczyny[emoji4],
Już 10 dni czekam na @ (strasznie mi się podoba, że ten symbol @ oznacza czerwonke [emoji16]) cykle mam po ok 30 dni bardzo nie regularne. Czekam na nowy cykl bo muszę biopsje macicy zrobić i nie mogę ruszyć z tematem przez to wszystko. Czy przypadkiem luteiny nie bierze się na wywołanie też? Mam trochę po ostatnich 2 ivt... Nie chcę wywalać prawe 200zl za to że właśnie mi to lekarz powie i zajmie mu to mniej niż 5min.. Wydaje mi się że coś brałam takiego wcześniej na wywołanie, ale nie mogę sobie przypomnieć.. Plissssss helppp [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mi dr na wywołanie kazala brac 2x1 duphaston przez 7 dni

Cześć, to mój pierwszy post w tym temacie, i pierwszy od chyba 2 lat.
Jestem po punkcji (w sobotę). Dzisiaj dostaliśmy raport z hodowli, z dnia 3.
W naszej klinice (Parens - Kraków) zawsze czekają do 5 doby.
Niestety wydaje mi się, że jakość zarodków jest tragiczna i żaden nie doczeka czwartku.
Czy mogłybyście zerknąć na raport, i czy którejś z Was się udało doczekać transferu mimo takich wyników w 3 dobie?

Jestem, delikatnie mówiąc, podłamana😔

Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę Wszystkim happy endu🙂
Ja tez się na tym nie znam ale z raportu wynika ze 1 jest całkiem niezły a 3 pozostałe maja potencjał wiec trzeba czekać do kolejnej doby i zobaczyć co i jak!! Trzymam kciuki!

reklama
Jestem już zdecydowana na zmianę kliniki. Na razie raczej Kraków. Waham się między Macierzyństwem a Artivimedem. Może masz jakieś wyrobione zdanie na ich temat?
Z doświadczenia Maciezynstwo i 2 lekarzy - przynajmniej dla mnie 1 to dr P a druga to jedyna tam lekarka nie pamietam nazwiska!! Grunt to się noe poddawać!

Do góry