reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ja też mówię swojemu, że mam owulacje [emoji23] a dziś 16 dc i ból lewego jajnika także chyba coś się dzieje [emoji16] dziś musi przyjść do wyra [emoji23]

Cześć, dziś dowiedziałam się, że sąsiadka jest w ciąży.
Kończy mi się@, jestem zmęczona i płaczliwa. W dupie mam wszystko.
U mnie koleżanka z pracy z jednej strony jej zazdroszczę ale z drugiej cieszę się, że jej się tak szybko udało :)
Ale jak patrzę ile na forum pozytywów to mnie trochę to dobija..
Już bym chciała tulic małego różowego dzieciaczka [emoji25]

Cześć, dziś dowiedziałam się, że sąsiadka jest w ciąży.
Kończy mi się@, jestem zmęczona i płaczliwa. W dupie mam wszystko.
Chciałabym się cieszyć z Twoją sąsiadką ale wiem jak z doświadczenia to ukłucie zazdrości bardzo boli. Mam trzy kuzynki w ciąży i dwie koleżanki z pracy, tak bardzo chciałabym im pokazać swoją radość ale czasami nie potrafię. Płaczę jak bóbr jak widzę poparzoną koale😭 a jak słyszę ciąża u kogoś to taka pustka mnie ogarnia😔
Na szczęście jest jakaś nadzieja i jej się trzymajmy mocno😚

U mnie w trakcie trwania moich starań dwie rodzone siostry zdążyły zajść w ciążę i urodzić... Mamy pierwsze dzieci z jednego roku więc były żarciki, że drugie też będą w tym samym wieku, ale niestety [emoji849]
Chciałabym się cieszyć z Twoją sąsiadką ale wiem jak z doświadczenia to ukłucie zazdrości bardzo boli. Mam trzy kuzynki w ciąży i dwie koleżanki z pracy, tak bardzo chciałabym im pokazać swoją radość ale czasami nie potrafię. Płaczę jak bóbr jak widzę poparzoną koale[emoji24] a jak słyszę ciąża u kogoś to taka pustka mnie ogarnia[emoji17]
Na szczęście jest jakaś nadzieja i jej się trzymajmy mocno[emoji9]

U mnie w trakcie trwania moich starań dwie rodzone siostry zdążyły zajść w ciążę i urodzić... Mamy pierwsze dzieci z jednego roku więc były żarciki, że drugie też będą w tym samym wieku, ale niestety [emoji849]
Chyba jest łatwiej jak się ma już choć jedną latorośl... tak przypuszczam. Starania o to pierwsze i czekanie czasem potrafi zaboleć😔 ale jakoś wierzę że sytuacja się zmieni🤩 poza tym czasami udaje mi się wykrzesać z siebie szczerą radość z faktu iż komuś się udało. Chyba najgorzej jest jak @przychodzi ...

reklama
Do góry