Smerfetka94
Fanka BB :)
Ten z krwi wychodzi czasem negatywnie pozytywnyJa sobie chyba zakupie ten test z krwi, ciekawi mnie to no i napewno szybciej pokaze niz ten z moczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten z krwi wychodzi czasem negatywnie pozytywnyJa sobie chyba zakupie ten test z krwi, ciekawi mnie to no i napewno szybciej pokaze niz ten z moczu
Ja sobie chyba zakupie ten test z krwi, ciekawi mnie to no i napewno szybciej pokaze niz ten z moczu
A najgorsze jest to, że trzeba wstać do pracyJa wczoraj przelezalam wieczór. W. myslal ze chora jestem![]()
A potem zasnelam dopiero po 2.00.Rano oczy mialam cale posklejane![]()
Dzisiaj widze ze podobnie bedzie.
Masakra.
No wlasnie szukalam po necie i niby jest dostępny w pobliskiej aptece ale też niewiadomo czy nie na zamowienie...Widziałaś je gdzieś?
Ten z krwi wychodzi czasem negatywnie pozytywny
Mi na szczęście praca odpada.A najgorsze jest to, że trzeba wstać do pracyspróbuje zasnąć.
Odpoczywaj i spokojnej nocy![]()
Ja wczoraj przelezalam wieczór. W. myslal ze chora jestem![]()
A potem zasnelam dopiero po 2.00.Rano oczy mialam cale posklejane![]()
Dzisiaj widze ze podobnie bedzie.
Masakra.
Nie mogę się doczekać co u Ciebie wyjdzie! Coś czuje, że @ tym razem Cię ominieMi na szczęście praca odpada.
Wyspij sie. Do ...mialam.napisać jutra
Za kilka godzin testowanko , chociaż nie wiem po co.chyba zeby zaspokoic na chwilke ciekawosc ;p
Dziewczyna z mojego forum robiła niedawno.Hmmm dziwne
Witaj w klubieA mi też sie dzien z noca powalil.. W dzien jak mam wolne to najchetniej bym caly czas spala.. Zas w nocy ciezko