reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc laseczki

Kasiu wiec kciuki zacisniete.
Gusia80 bedzie dobrze, tylko sie nie nakrecaj.
Ksztalt zapachu mam nadzieje, ze szybko zobaczysz II.

Wszystkim zycze milego wieczorku.
Ja zaczynam staranka juz za 60 dni, wtedy bede Wam marudzic....hahaha.....

reklama
deść dziewczęta!!! witam po weekendzie!!!:tak:

u mnie bardzo ostrym, bo w niedziele wylądowałam na ostrym dyrzuże w szpitalu z podejrzeniem o wyrostek, ale to była kolka nerkowa, ale nikomu tego nie życzę, bol nie do opisania i trudny do przeżycia:no: teraz tylko zaliczam po kolei lekarzy aby faktycznie wykryć co było i ewentualnie jak leczyć, czy to faktycznie kamienie na nerkach ( USG wykazało maleństwo na 3 mm), więc niby nic, mam tylko nadzieję,że to nie pomoesza planów o powiększeniu rodziny,że nie zadadzą mi jakiejś ekstra kuracji, ale 14 ide do Gina, to się jescze podpytam :tak:

a trzymam kciuki za te staranka, co tu idą pełną parą, a do porad Dorotki, to chyba będę wracała od kwietnia, bo takie szczegółowe :tak:

miłego dnia:happy2:
pozdrawiam

deść dziewczęta!!! witam po weekendzie!!!:tak:

u mnie bardzo ostrym, bo w niedziele wylądowałam na ostrym dyrzuże w szpitalu z podejrzeniem o wyrostek, ale to była kolka nerkowa, ale nikomu tego nie życzę, bol nie do opisania i trudny do przeżycia:no: teraz tylko zaliczam po kolei lekarzy aby faktycznie wykryć co było i ewentualnie jak leczyć, czy to faktycznie kamienie na nerkach ( USG wykazało maleństwo na 3 mm), więc niby nic, mam tylko nadzieję,że to nie pomoesza planów o powiększeniu rodziny,że nie zadadzą mi jakiejś ekstra kuracji, ale 14 ide do Gina, to się jescze podpytam :tak:

a trzymam kciuki za te staranka, co tu idą pełną parą, a do porad Dorotki, to chyba będę wracała od kwietnia, bo takie szczegółowe :tak:

miłego dnia:happy2:
pozdrawiam

No niezłe przygody miałaś :szok:. Co do moich porad to mam nadzieję, ze będą owocne i prawidłowe :-p

Hej laseczki

:-D:-D:-DDorotko szykuje sie i to ostro......hahaha...... i mam takie motto- ,, Teraz albo nigdy" zobaczymy jak to bedzie.... hahaha.......:-):-):-)

Czesc dziewczyny! Ja BARDZO CHCIALABYM URODZIC CORECZKE, ALE NAJPIERW TO TRZEBA ZAJSC W CIAZE:blink:. Staramy sie juz drugi miesiac:shocked2: za pare dni bede miala owulacje to bedzie juz 3 staranko.Przeczytalam naprawde duzo na temat planowania plci. Jednak jakos mimo, ze znalam dzien owulacji-test,temp itd. to nie zaszlam. Moje cykle nie naleza do super regularnych, ale mieszcza sie w jakiejs tam normie:happy2:.

Czesc dziewczyny! Ja BARDZO CHCIALABYM URODZIC CORECZKE, ALE NAJPIERW TO TRZEBA ZAJSC W CIAZE:blink:. Staramy sie juz drugi miesiac:shocked2: za pare dni bede miala owulacje to bedzie juz 3 staranko.Przeczytalam naprawde duzo na temat planowania plci. Jednak jakos mimo, ze znalam dzien owulacji-test,temp itd. to nie zaszlam. Moje cykle nie naleza do super regularnych, ale mieszcza sie w jakiejs tam normie:happy2:.

Witaj Medio :-)
Trzymam kciukaski za celowanie w córcię i za staranka ogólnie ;-)
Ja na dniach też oczekuje owulacji i też staram się (bez testów owu) celnąć w córeńkę :-p
Witajcie laseczki. Co u was?

reklama
No to Witaj w klubie celowania na córeczkę!

Do góry